Sport

Alin Fica, jucătorul schimbat după doar 24 de secunde, nici nu a putut dormi! „Am sunat 100 de rude, plângea singur în cameră”

Publicat: 21 mart. 2020

Daniel Fica, tatăl lui Alin Răzvan Fica, jucătorul care a fost scos după doar 24 de secunde de pe teren în meciul CFR-ului cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, a povestit cum au trăit membrii familiei sale umilința suferită de fiul său.

Dan Petrescu a decis să îl schimbe pe jucătorul de 18 ani după doar 24 de secunde de la fluierul de start, iar în locul său a fost introdus Alexandru Păun. Mutarea „Bursucului” a fost un protest la adresa hotărârii Federației care spune că fiecare echipă trebuie să înceapă meciurile cu cel puțin doi jucători U21.

Daniel Fica: „Am dat 100 de telefoane, debutează Alin la CFR Cluj”

Tatăl lui Fica a jucat fotbal în tinerețe și a povestit cum s-a pregătit întreaga familie să îl vadă jucând pe tânărul de 18 ani, fără să se aștepte ca acesta să fie schimbat atât de repede.

„Știu că am un copil cuminte și foarte talentat. I-am tot zis, după ce a ajuns la echipa mare la CFR, să mă anunțe când o să debuteze la Liga 1, să fiu acolo, în tribune, să mă bucur alături de el. Am mai mers la partidele lui de la echipa a doua, la juniori, de la naționala U18, cu soția, cu fratele lui, cu alții din familie.

Alin e mândria noastră! Și chiar dacă e departe și fac cam 6 ore pe drum, i-am zis că mă învoiesc de la muncă pentru debutul lui în Liga 1. Însă a aflat și el doar după prânz că va juca seara. Mi-a spus prea târziu, nu mai aveam cum să ajung la Mediaș. Totuși, am dat 100 de telefoane, i-am sunat pe toți din familie, pe prietenii noștri, să se uite la televizor, că debutează Alin!”, a spus tatăl fotbalistului.

Tatăl lui Alin Fica a plâns de nervi după schimbarea făcută de Dan Petrescu

Părinții, fratele și rudele jucătorului s-au adunat pentru a-l vedea jucând pentru campioana României, în Liga 1:

„Când l-am văzut pe teren nu mai puteam de mândrie. Apoi a venit acea schimbare. Nu am înțeles la început ce se întâmpla. Mă gândeam că poate a zis Alin ceva, poate a făcut vreun gest. Cum să îl scoată după nici 30 de secunde?! De ce? Am fost negru de supărare pe Dan Petrescu.

Nici nu m-am mai uitat la meci, ieșeam afară să plâng de ciudă, de furie, dar să nu mă vadă și cei din casă. Eram cu toții dezamăgiți. Mă gândeam ce-o fi în sufletul lui Alin. După meci am vorbit cu el. Mi-a spus că și pentru el a fost un șoc. Că îi spusese Dan că va debuta, că va fi un debut scurt, însă nu se aștepta la așa ceva… Îmi povestea Alin că, atunci când alerga pe teren să iasă, se gândea la cum ne simțim noi acasă, că ne-a dezamăgit. N-a dormit deloc în noaptea aia, a plâns singur în cameră, să nu-l vadă lumea! A fost tare greu atunci. Totuși, Alin e tare, e puternic, a trecut peste asta. Acum mi-a trecut și mie supărarea pe Petrescu. Știu că îl apreciază și o să-i mai dea șanse”, a mai spus tatăl lui Fica, potrivit gsp.roloading...

Adauga un comentariu