Cancan ultimă oră

Alin Gabriel Matei, cu gândul la Petrică Mîțu Stoian, după ce a trecut de examenul maturității: „Sper să fie mândru de mine”

Publicat: 29 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alin Gabriel Matei este copilul de suflet al regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. Tânărul l-a impresionat profund pe regretatul solist, iar acum fiind considerat una dintre marile speranțe ale muzicii populare.

Tânărul, care doar ce a împlinit 19 ani, a terminat liceul și, bineînțeles, a dat și Bacalaureatul, numit și „examenul maturității”. Ei bine, emoțiile l-au copleșit ca și pe ceilalți colegi ai săi, iar gândul i-a fot în permanență la maestrul său, Petrică Mîțu Stoian pe care nu și-a dori nici măcar o secundă să-l dezamăgească.

Alin Gabriel Matei: „Sper să fie mândru de mine”

După moartea regretatului artist, Alin Gabriel a rămas doar cu o mulțime de amintiri frumoase pe care le are cu Petrică Mîțu Stoian. Tânărul de 19 ani a susținut examenul de Bacalaureat și susține că a fost simplu. Acesta a trecut de examenul maturității, însă nu este interesat doar de notă, ci speră ca artistul Petrică Mîțu Stoian să fie mândru de el.

„A fost destul de simplu la Bacalaureat. Normal că l-am luat. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o, nu o voi spune niciodată. Media este sub 9. Dar totuși sper să fie (Petrică Mîțu Stoian, n. red.) mândru de mine. Am avut și cântări, am fost la spectacole, nu pot să spun că m-am pregătit enorm de mult. Dar e o notă bunicică, nu mă pot plânge”, a explicat Alin Gabriel Matei.

Tânărul are deja și planul pentru facultate

Băiatul vrea acum să urmeze Facultatea de Muzică, iar tânărul nu are emoții. Alin Gabriel Matei este un tânăr talentat și în toamnă își lansează propriul album de muzică.

„Urmează Facultatea de Muzică. Acolo se intră pe bază de dosar și de aptitudini. Nu am deloc emoții. Sunt sigur că voi fi admis la canto, acolo unde îmi doresc.(…) Chiar acum am ieșit din studioul de înregistrări. Mă pregătesc ca, în această toamnă, să lansez albumul meu. Voi cânta alături de lăutarii și de maestrul Nicolae Botgros. Toate sunt melodiile din repertoriul meu, sunt compuse de mine. Trebuie să recunosc, se întâmplă lucruri frumoase pentru mine”, a mai spus, încrezător, tânărul pentru sursa menționată anterior.

Adauga un comentariu