Cancan

Amanta lui Ciprian Marica ar fi fost prinsă din nou de soț în timp ce îl înșela

Publicat: 01 mai 2020

Cine spunea că lupul își schimbă părul, dar năravul, ba, mare, mare dreptate mai avea! La scurt timp după ce soțul a prins-o pe Ana Muntean în camera de hotel cu Ciprian Marica, femeia se pare că nu s-a cumințit și iar a călcat strâmb.

Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, cel care a și prins-o „în fapt” cu Ciprian Marica într-o cameră de hotel nu se cumințește! După ce în anul 2019 și-a înșelat soțul cu fostul fotbalist al Naționalei, roșcata a călcat strâmb din nou.

Florin Muntean a simțit că este ceva în neregulă cu ea și că ar fi putut să îl înșele din nou, așa că i-a cumpărat un telefon de ultimă generație și i l-a făcut cadou, informează Fanatik. Ceea ce Ana Muntean nu știa a fost faptul că soțul ei a sincronizat toate conturile de back-up cu ale lui, în felul acesta putând să-i verifice totul pe telefon.

Și, pentru că a aflat din nou că l-a înșelat, acesta nu a mai stat pe gânduri și a făcut public filmulețul rușinos pe care chiar el l-a filmat, cu Ciprian Marica și soția lui, în camera de hotel din Cluj.

Iubita lui Marica și amanta, față în față în hotelul în care s-a produs amantlâcul

Cu un an înainte ca Ciprian Marica și Ana să fie prinși în camera de hotel chiar de către soțul roșcatei, Florin Muntean, Ioana, iubita fostului fotbalist și Ana – femeia la care acesta „a marcat” în 2019 – s-au întâlnit la un eveniment ce a avut loc, surpriză, chiar în hotelul în care s-a produs și amantlâcul.

Cele două s-au pozat împreună, zâmbitoare, extrem de aranjate și cochete, niciuna dintre ele neștiind că peste numai un an aveau să facă parte dintr-o telenovelă amoroasă: una în calitate de actriță cu rol principal, cealaltă în calitate de telespectatoare!

Adauga un comentariu