Prima pagină » Cancan ultimă oră » Amănunte inedite despre Ioana Scărlătescu: Înălțime,vârstă, greutate, CV, Instagram

Amănunte inedite despre Ioana Scărlătescu: Înălțime,vârstă, greutate, CV, Instagram

30 iul. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ioana Scărlătescu, frumoasa brunetă care prezintă rubrica meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1 a povestit care a fost cea mai frumoasă vară a ei. Vedeta de la Antena 1 a vorbit și despre ce dorințe are pentru lunile ce urmează.

Ioana a povestit în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei” că a avut de-a lunguulk timpului mai multe veri memorabile, dar cea care i-a rămas în minte este cea în care a fost la un festival în zona Clujului, unde a stat cu cortul.

„Chiar a fost foarte tare, a fost prima mea experiență de stat la cort. Vara asta m-a apucat o poftă nebună de călătorit. Evident, așa e când ești constrâns. Mi-ar plăcea să fac un tur al Europei, mi-ar plăcea foarte tare, eventual cu o rulotă”, a spus frumoasa brunetă de la Antena 1.

Vedeta care prezintă rubrica meteo a recunoscut că i-ar plăcea vara asta să mănânce cât vrea și să nu se îngrașe, dar și să se distreze foarte mult.

Ioana Scărlătescu

Amănunte inedite despre Ioana Scărlătescu: Înălțime,vârstă, greutate

Ioana Scărlătescu s-a născut la Drăgăşani, în județul Vrancea, pe 21 iunie 1989. Pasionată de mică de viața filmului, Ioana, în vârstă de 32 de ani, a absolvit Facultatea de Regie Film, specializarea Cinematografie şi Televziune.

În 2006, Ioana a jucat în telenovela difuzată pe Acasă TV, „Numai Iubirea”. Pe urmă a avut mai multe roluri în alte rpoducți iromânești, precum „Îngeraşii”, „State de România”, „Doctori de mame” sau „Moştenirea”.

Verișoara celebrei actrițe Adela Popescu, care are 1,63 m înălțime și aproximativ 50 de kilogramen, a fost mereu pasionată și de dans și timp de doi ani a mers la cursurile lui Mihai Petre, celebrul dansator care a fost jurat la mai multe show-uri de la Pro TV.

Ioana Scărlătescu

Lucrul în televiziune, Ioana Scărlătescu l-a început la România TV, unde a prezentat rubrica meteo în perioada niembrie 2011 – iunie 2012. Pe urmă, tim pde 7 ani a fost prezentatoare de ştiri la Telekom Sport, acolo unde a activat cea mai mare perioadă a carierei sale de până acum, în perioada martie 2012 – martie 2019.

Pentru scurt timp, în 2019, Ioana a fost angajată în cadrul Ministerul Tineretului şi Sportului, după care a fost prezentatoarea rubricii meteo la TVR până în august 2020).

Din vara anului trecut, Ioana Scărlătescu a trecut la Antena 1, acolo unde prezintă meteo şi în prezent.

Ioana Scărlătescu

Ioana Scărlătescu, pe Instagram: Își ține mereu fanii la curent

Ioana Scărlătescu este foarte activă pe rețele de socalizare, aceasta ținându-și mereu fanii la curent cu tot ce face ea.

Pe Instagram, Ioana are peste 28.000 de urmăritori, care reacționează aproape instant la orice poză sau Insta Story pusă de frumoasa brunetă.

În ultima ei postare, unde a pozat pe malul unui lac, Ioana a atașat mesajul:

„Iau foarte în serios treaba asta cu recuperarea prin relaxare. În plus e vară, e păcat să o petrecem în casă, în loc să stăm în natură. Da, știu, e cald, dar seara e o idee mai bine“, a scris Ioan Scărlătescu la postarea care a strâns peste 1.500 de apreceiri în umai câteva ore.

Ioana Scărlătescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *