International

Amber Heard, acuzații grave la adresa fostului soț, Johnny Depp: „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amber Heard acuzații grave la adresa fostului soț Johnny Depp Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el
Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare urmărit în întreaga lume, Amber Heard a adus acuzații grave la adresa fostului soț

Amber Heard a adus acuzații grave la adresa fostului soț. Actriţa, cunoscută din filmul „Aquaman”, a izbucnit în lacrimi în timp ce depunea mărturie, joi, 5 mai. Aceasta a declarat că fostul ei soţ, Johnny Depp, la scurt timp după ce s-au căsătorit, a agresat-o sexual cu o sticlă de lichior şi i-a ameninţat viaţa.

Johnny Depp, despre care fosta soție, Heard, a spus că era băut, a lovit-o de frigider şi a apucat-o de gât

Amber Heard, acuzații grave la adresa fostului soț

Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare urmărit în întreaga lume, Amber Heard a adus acuzații grave la adresa fostului soț. Actrița a spus că la aproximativ o lună după nunta lor de la începutul anului 2015, l-a vizitat pe Depp în Australia, atunci când filma cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe”. În prima lor seară împreună, a precizat Heard, cina s-a transformat în ceartă.

Johnny Depp, despre care fosta soție, Heard, a spus că era băut, a lovit-o de frigider şi a apucat-o de gât. Aceasta a continuat, spunând că s-a eliberat şi s-a retras la etaj. Întorcându-se apoi mai târziu în cămaşa de noapte, l-a găsit pe Depp încă treaz. Ea l-a rugat atunci să mănânce, dar el a fost agresiv şi a aruncat cu sticle care se spărgeau în jurul ei.

Actrița a mai relatat că Depp i-a smuls cămaşa de noapte, a aruncat-o pe o masă de ping-pong înainte de a-i introduce o sticlă în vagin. La tribunal, aceasta a plâns cu suspine în timp ce descria episodul. A menționat că în tot acel timp se gândea ca sticla să nu fie una din cele sparte. Conform declarației sale, în timpul agresiunii, Depp i-ar fi repetat: „Te voi ucide”. Heard a continuat, spunând „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”.

Mărturia acesteia a continuat cu o relatare de câteva luni mai târziu, când se întorseseră înapoi în Los Angeles, în care Heard a spus că Depp i-a spart nasul şi i-a smuls bucăţi de păr într-o altă confruntare violentă.

 

actorul Johny Depp
Actorul a spus că, în timpul căsniciei sale cu Amber Heard, a avut loc un incident care l-a dezgustat

Procesul de defăimare e departe de a se încheia prea devreme

Luptele în instanță dintre actorul Johnny Depp și Amber Heard sunt departe de a se încheia. Săptămânile trecute au fost începutul procesului de defăimare pe care starul din „Pirații din Caraibe” i l-a intentat fostei soții, generat de un articol scris în anul 2018 de Amber, în care povestea cum a supraviețuit unor scene teribile de violență domestică.

Johnny Depp, aflat acum la 58 de ani, a depus și el mărturie în proces, precizând că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi că ea este de fapt abuzatorul. Actorul solicită 50 de milioane de dolari daune, sumă pe care a pierdut-o pentru că nu a mai avut contracte din cauza editorialului publicat de Heard în Washington Post în care îl acuză de agresiuni.

În cadrul unor relatări din timpul mărturiei, Johhny Depp a făcut niște mărturisiri uluitoare în fața magistraților. Actorul a spus că, în timpul căsniciei sale cu Amber Heard, a avut loc un incident care l-a dezgustat. Acesta a dezvăluit că fosta lui soție a pus materii fecale în patul lor conjugal.

”Dimineața, după petrecere, domnișoara Heard (sau unul dintre prietenii ei) și-a făcut nevoile în patul nostru. Pe 12 mai, Amber i-a mărturisit managerului nostru imobiliar, Kevin Murphy, că lăsarea materiilor fecale în pat a fost „doar o farsă inofensivă”, recunoscând astfel că a fost responsabilă, în timp ce înainte ea a încercat să dea vina pe câinii noștri”, a declarat Johnny Depp.

Actriţa Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, care a jucat în „Justice League” şi „Aquaman”, a contra-atacat şi a cerut 100 de milioane de dolari, afirmând că a suferit „violenţe fizice şi agresiuni” de la prima întâlnire şi în timpul căsătoriei lor tumultuoase care a durat doi ani, din 2015 până în 2017.

În acest sens, făcând referire la aceste noi acuzații ale lui Amber, un purtător de cuvânt al actorului Johnny Depp a declarat pentru revista People că sunt „lucruri false pe care le-a scos la iveală de abia după ce a fost dată în judecată pentru defăimare” și pentru a-și revitaliza cariera.

De altfel, deși Amber Heard a adus acuzații grave la adresa fostului soț, fosta asistentă medicală a acesteia a declarat că actrița avea probleme cu drogurile și cu alcoolul, dar și că era geloasă pe faima lui Johnny Depp: „Starea ei de spirit era labilă”.

Adauga un comentariu