Actualitate

Amenajări interioare cu rafturi. Așa economisești spațiul din casă

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amenajări interioare cu rafturi. Așa economisești spațiul din casă
Amenajări interioare cu rafturi

Amenajări interioare cu rafturi. În foarte multe situații, rafturile reprezintă o soluție salvatoare pentru optimizarea spațiului din locuință.

Atunci când ne referim la amenajări, nu ne gândim doar la felul în care aşezam mobilierul în casă. Practic, ideea de bază este eficientizarea spaţiului respectiv.

Amenajări interioare cu rafturi

În cele ce urmează vă prezentăm câteva idei de amenajări interioare prin care putem economisi cât mai mult loc. Totul, bineînțeles, cu ajutorul rafturilor.

Spaţiul de la îmbinarea pereţilor

Oricât de mare ar fi locuinţa în care stăm, tot mai avem nevoie de spaţiu. Și asta pentru a păstra unele obiecte personale sau de a crea decoruri inedite. Fotografiile de familie, suvenirurile aduse din vacanţă sau cărţile sunt doar câteva din obiectele care pot fi păstrate pe rafturi. Iar un astfel de spaţiu este şi cel din colţ, care poate fi fructificat la maximum cu ajutorul rafturilor din lemn.

Amenajări interioare cu rafturi din lemn

De ce sunt rafturile din lemn o idee bună de a eficientiza spaţiul? Însuşi spaţiul de la îmbinarea pereţilor permite amenajarea cu tot felul de rafturi. Acestea pot fi cu un model şerpuit sau pur și simplu drepte.

Rafturi iluminate pentru un plus de design

Pentru a aduce un plus de design în casă, putem amenaja un astfel de spaţiu cu lămpi decorative sau cu becuri de tip led. Aceste accesorii vor împrăştia în încăpere o lumină difuză şi odihnitoare.

Combinaţii cromatice

Amenajări interioare cu rafturi. Cromatica este la fel de importantă ca şi modelul pe care îl alegem pentru rafturi. Chiar dacă printre preferinţe se număra rafturile în culoarea naturală a lemnului, și cele colorate sunt atrăgătoare. Însă acestea îşi găsesc locul într-o cameră mai mică. De exemplu, în camera copiilor sau într-un hol spaţios.

Vă oferim aceste idei ca sursă de inspiraţie pentru cei care şi-au propus decorarea locuinţei.

Adauga un comentariu