Economic Local

Amendă usturătoare pentru că depozita pământ pe domeniul public

Publicat: 09 nov. 2019

Autoritățile locale acordă zero toleranță în cazul persoanelor care depozitează deșeuri sau resturi provenite din materiale de construcții în spații nepermise. Măsuri sunt luate mai ales în zona Cicoarei și C.A. Rosetti, acolo unde multe persoane obișuiesc să depoziteze moloz sau resturi vegetale. În aceste situații, polițiștii locali aplică amenzi usturătoare de circa 2.000 lei.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 lei, pe V.I, domiciliată în municipiul Iași, deoarece a fost depistată în timp ce depozita o cantitate mare de pământ pe domeniul public, din zona Cicoarei”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Sancțiuni usturătoare aplicate și pentru deversări ilegale

Măsuri asemănătoare sunt luate și în cazul celor care deversează ape uzate pe domeniul public. În multe situații, apele uzate provenite din diferite treburi gospodăreși sunt deversate ilegal în șanțurile și canalizările de la marginea orașului, iar asta provoacă numeroase probleme. Oamenii legii au format diverse patrule care au în vedere zonele verzi și luciurile de apă unde ieșenii obișnuiesc să depoziteze deșeuri ilegal.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.500 lei, pe numitul C.S., deoarece a fost depistat în timp ce deversa ape uzate, dintr-o vidanjă, într-un canal de colectare de pe strada Trei Fântâni”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iașiloading...

Adauga un comentariu