National

Amenințare cu bombă la un mall din Brașov – VIDEO

Publicat: 28 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amenințare cu bombă la un mall din Brașov - VIDEO
Reprezentanții Poliţiei Braşov a mai adăugat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie

În urmă cu puțin timp, clienții care se aflau în centrul comercial AFI Brașov ai fost evacuați, din cauza unei amenințări legate de un posibil atentat cu bombă.

Purtătorul de cuvânt de la ISU Brașov a confirmat pentru publicația Transilvania365 faptul că s-a primit o solicitare pentru a merge la centrul comercial.

”La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 14.37, pe adresa de corespondență electronică a Poliției Locale Brașov a fost transmis un e-mail privind faptul că într-o societate comercială situată pe bulevardul 15 Noiembrie din municipiul Brașov s-ar afla un dispozitiv exploziv.

În aceste momente sunt efectuate verificări de către toate instituțiile cu atribuții în domeniu.” au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Reprezentanții Poliţiei Braşov a mai adăugat că au fost dispuse, de urgenţă, măsuri de evacuare a tuturor persoanelor din locaţie, restricţionarea traficului în perimetrul adiacent, fiind efectuate verificări de către personalul specializat. Mall-ul din centrul Braşovului s-a confruntat anul trecut cu un incediu, stins în foarte scurt timp de pompieri.

Adauga un comentariu