Actualitate

Amenințări din partea liderului deputaților PNL: Se bagă marfă proaspătă la DNA! Ce social-democrat este vizat

Publicat: 10 dec. 2019

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, consideră că procurorii DNA au multe fapte de investigat în zona PSD. Asta pentru că liderii partidului ar fi furat timp de trei ani sub conducerea lui Liviu Dragnea.

„O să vedeți că o să mai apară astfel de cazuri. Pentru că băieții aceștia, timp de trei ani de zile, au furat în liniște și pace, pentru că au rezolvat-o pe Kovesi, prin mișcarea lui Liviu Dragnea. Au măcelărit Codurile de procedură penală, Codul penal, au modificat tot în favoarea lor și s-a generat o anumită liniște. Îi vedeai că au o liniște. Din niște oameni, care au venit în 2016 oarecum speriați, atenți la ceea ce se întâmplă, după un an de zile Dragnea le-a oferi acea liniște de care ei aveau nevoie pentru ca să fure”, a declarat Florin Roman.

Liderul deputaților PNL susține că fostul ministru Mihai Fifor este unul dintre social-democrații cu mare „greutate” asupra organizației PSD Arad.

„Există și vreo declarație a domnului Fifor pe această temă? Domnul Fifor era cel care manageria organizația de la Arad. Domnul Fifor era cel care avea greutate asupra acestei organizații. Domnul Căprar și ceilalți deputați erau niște oameni apropiați de Fifor. Omul acesta a fost trei ani de zile președintele Comisiei de Apărare. Unde ai acces la informații clasificate și, practic, păstrezi sub control parlamentar șefii de structuri din zona de Apărare”, a adăugat Florin Roman.loading...

Adauga un comentariu