Cancan ultimă oră

Ana Baniciu s-a confruntat cu multe probleme în showbiz. Ce spune despre Dana Budeanu?

Publicat: 11 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ana Baniciu s-a confruntat cu multe probleme în showbiz. Ce spune despre Dana Budeanu
Ana Baniciu a vorbit deschis despre viața ei, despre cum l-a cunoscut pe Edy, dar și despre problemele cu care s-a confruntat în showbiz, încă de când a făcut parte din proiectul Lala Band

Ana Baniciu a devenit cunoscută în urma participării la „Asia Express”, emisiune pe care a câștigat-o alături de Raluka. De atunci, am putut să o urmărim des la televizor, în diverse emisiuni, dar cu toate acestea a preferat să fie o prezență discretă și a evitat orice fel de conflict. Însă, invitată într-un podcast, ea i-a dat, în sfârșit, o replică Danei Budeanu, care a criticat-o de multe ori.

Ana Baniciu împlinește pe 28 ianuarie vârsta de 29 de ani, dar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Și-a găsit sufletul pereche și se pregătește de nuntă, alături de Edy Kovacs. Invitată în podcastul „Vin de-o poveste” a lui Radu Țibulică, fiica lui Mircea Baniciu a recunoscut că nu se grăbește cu nunta, pentru că vrea să treacă pandemia, dar în schimb și-ar dori să devină mamă pe la 31 de ani.

„Nu știu când e nunta. Așteptăm să treacă pandemia. Pe pandemie nu văd nicio nuntă și niciun fun. Așadar, hai să treacă treaba asta ca să ne distrăm și noi ca la carte cum ne dorim, fără teste COVID, fără poliţie”, a mărturisit Ana.

Ana Baniciu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în showbiz

Ana Baniciu a vorbit deschis despre viața ei, despre cum l-a cunoscut pe Edy, dar și despre problemele cu care s-a confruntat în showbiz, încă de când a făcut parte din proiectul Lala Band. Frumoasa blondă a mărturisit că la un moment dat a început să refuze să mai meargă la evenimente tocmai pentru că se săturase de criticile de după aparițiile în public, când se trezeau tot felul de oameni să-și dea cu părerea cu ceva despre ea.

„La noi era cu tematică. Stai… dă telefoane. Ia pe cineva să te îmbrace, sună. Fă programare la salon, machiază-te, fă-te la păr. Și a doua zi așteptai și tu să vezi la TV. Oamenii munceau gratuit, pentru că sunt bartere… Eu practic mă duceam acolo și îi reprezentam și pe ei. A doua zi deschideam televizorul și vedeam… Dana Budeanu: «A arătat ca…», Botezatu: «E mică de statură, e îndesată, rochia îi vine prost». Te desființau. Și de ce să mai merg eu la din astea? Mă afectau că îmi pierdeam vremea degeaba. Păi nu mai bine stau acasă și nu mă mai vedeți?! Repet, mă deranjează că oamenii comentează gratuit. Dacă îmi zicea cineva pe care-l admir… Mi se pare că sunt niște oameni care caută gâlceavă”, a mai spus Ana Baniciu.

Ana Baniciu: „E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât”

De altfel, ea a profitat de ocazie și i-a dat pentru prima dată o replică Danei Budeanu, care se pare că o critică tot timpul.

„E plin de formatori de opinie în România lately. Sunt foarte mulți oameni care vorbesc și care își dau cu părerea despre ținute, de exemplu, Dana Budeanu. Dana Budeanu de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog, eram cu Lala Band, cu «Pariu cu viața». Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-a ei. După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine.

La un moment un lucru care m-a supărat foarte tare că a zis: «Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta». Băi frate, sărăcie, nesărăcie, e o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât”, a mai spus Ana Baniciu.

Ana Baniciu locuiește de aproape trei ani într-un apartament de lux cu două camere din Pipera, de 86 de metri pătrați, pe care l-a mobilat și decorat chiar ea după bunul plac.

Adauga un comentariu