Actualitate

Analia Selis are o fiică de 12 ani care îi seamănă leit! Noa și-a depășit mama în înălțime

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Analia Selis are o fiică de 12 ani care îi seamănă leit Noa și-a depășit mama în înălțime
Artista Analia Selis este în continuare singură, deși au trecut trei ani de la divorț

Artista Analia Selis are o fiică superbă, care a împlinit recent 12 ani. Noa, care îi seamănă leit, și-a depășit mama în înălțime. Însă interpreta de origine argentiniană are și un băiat de 10 ani, din mariajul cu Răzvan Suma. Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a sfârșit iar Analia Selis este singură și acum, la trei ani de la divorț.

O mamă împlinită, o artistă talentată și o femeie care a învățat să zâmbească din nou după un divorț dureros. Viața își urmează cursul firesc pentru Analia Selis, iar dragostea de care se bucură în țara noastră o face fericită și recunoscătoare. Îndrăgita argentiniancă a avut, recent, motiv de sărbătoare în familie. Și aceasta deoarece fiica ei a împlinit 12 ani la începutul lunii ianuarie.

Analia Selis are o fiică de 12 ani care îi seamănă leit

Analia Selis are doi copii superbi, pe Tiago și pe delicata Noa, care a împlinit 12 ani pe 3 ianuarie. Fata și-a depășit deja mama în înălțime și se vede din poze că i-a moștenit ochii jucăuși și zâmbetul senin. Recent, solista a publicat două imagini adorabile cu Tiago și cu Noa, îmbrățișați, potrivit LPF.

„Cel care e deasupra e Tiago, fratele ei. Când s-a făcut ora 12 a sărit la soră-sa în brațe! Pentru că azi este doar despre ea! Despre Noa – 12 ani – Pure love (dragoste pură)”, a scris Analia Selis pe Facebook, în data de 3 ianuarie, când a fost aniversarea fiicei.

Când a început școala, în septembrie anul trecut, Analia le-a arătat fanilor virtuali cât de mult s-a înălțat Noa și cât de frumoasă este.

„Azi, în drum spre școală, mergeam pe jos, mă uitam la ei, lângă mine, Noa e deja mai înaltă decât mine și Tiago aproape cât mine. Îi vedeam liberi, fericiți, hotărâți, siguri pe ei, mândri pentru că închid un an bun școlar și doar puteam să simt bucuria de a merge lângă ei, pas cu pas, de mână. Este o iubire atât de clară, atât de profundă, este o iubire în toată splendoarea sa iar ei doi sunt motivul pentru care eu îmi doresc zi de zi să fiu mai bună. Vreau să împart cu voi două fotografii cu toată averea mea”, a scris Analia despre „comorile” ei.

Analia Selis, singură la 3 ani de la divorț

După separarea de soțul ei, Analia Selis a avut puterea să se reinventeze și profesional (cântă tango), și ca femeie. Analia Selis și Răzvan Suma, ambii în vârstă de 45 de ani, s-au despărțit în decembrie 2019, iar divorțul lor s-a pronunțat în aprilie 2020. În prezent, nu îi mai leagă decât amintirile și cei doi copii superbi, Noa și Tiago. De dragul lor au păstrat o relație decentă. Deși a trecut ceva vreme de la despărțirea de tatăl copiilor ei, Analia este tot singură și nu se mai gândește la măritiș.

„A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră. Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”, a precizat Analia Selis în emisiunea „Oameni” de la Canal 33.

Adauga un comentariu