Local

Analistul de modă Claudiu Pavelin Gălățescu nu a fost prezent la Romanian Fashion Week de la Iași: „Nu au avut minima diplomație să-mi trimită o invitație”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Analistul de modă Claudiu Pavelin Gălățescu nu a fost prezent la Romanian Fashion Week de la Iași Nu au avut minima diplomație să-mi trimită o invitație
Claudiu Pavelin Gălățescu, critic de modă

Analistul de modă Claudiu Pavelin Gălățescu a publicat un mesaj pe o rețea de socializare. Designerul a afirmat că nu a primit nicio invitație la evenimentul Romanian Fashion Week de la Iași, după ce a fost director artistic în 11 ediții ale RFW.

„Rușinos. Incorect… Dezamăgitor! Romanian Fashion Week – Iaşi – după ce am fost Directorul Artistic a 11 din cele 14 Ediții concrete ale RFW – 11 ani fiind pauză – inclusiv prima din cele 3 noi – organizatorii nu au avut măcar minima diplomație să-mi trimită o invitație la noua ediţie. Dacă anul trecut mi-au interzis accesul în Backstage – fiind acreditat ca jurnalist – anul acesta au decis ca 90 % din coordonarea evenimentului ca art director în timp nu mai înseamnă nimic! Reprobabila poziție! Taberizarea Modei Romaneşti Nu ajută nimănui! *Accidental* am cel mai mare număr de evenimente de Fashion din ţară – pe parcursul fiecărui an. Iubim același lucruri. Ar trebui să avem aceleași Valori… Și totuși.. Eu cred că ar trebui să ne şi recunoaștem și respectăm mai mult! Ca unitate. Nu ca ruptura! Urât! Trist!…
Rămân același Iubitor și Cunoscător în ale MODEI, care… *doar* am făcut enorm pt acel spectacol.. . Cum spuneam: Dezamăgitor”, a transmis Claudiu Pavelin Gălățescu, designer.

Comentarii
Adauga un comentariu