Cancan

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce poartă peruci

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Anamaria Prodan este una dintre cele mai frumoase şi cunoscute femei din România. Vedeta este o adeptă a schimbărilor de look, aşa că apelează de fiecare dată la peruci. Care este motivul pentru care blondina alege asta?

Anamaria Prodan este fără îndoială întruchiparea luxului şi a opulenţei. Este considerată una dintre cele mai frumoase şi sexy impresare de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă, pentru care a muncit din plin. Trăieşte o viaţă ca-n filmele cu prinţi şi prinţese şi nu ezită să se laude cu asta niciodată.

De-a lungul timpului, oamenii s-au tot întrebat de ce vedeta poartă aşa des peruci, fiind o adeptă a schimbărilor de look. Ei bine, blondina a dezvăluit totul.

În prezent, părul natural al Prodancei este până la umeri, însă preferă să recurgă la peruci, deoarece economiseşte mai mult timp, fiind mai mereu pe drumuri.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat ea.

Adauga un comentariu