Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Băsescu! Ce a putut să-i spună fostul președinte al României

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Băsescu Ce a putut să-i spună fostul președinte al României
Anamaria Prodan a primit o scrisoare de la Traian Băsescu

Anamaria Prodan și-a clădit, de-a lungul timpului, o carieră impresionantă în lumea fotbalului și a reușit să-și facă un renume ca și impresar. Printre cei care i-au apreciat evoluția s-a numărat, la un moment dat, și Traian Băsescu.

Vedeta a postat recent, pe rețelele de socializare, o scrisoare pe care a primit-o de la fostul președinte în primăvara anului 2020 și a ținut să-i mulțumească încă o dată pentru cuvintele frumoase.Ce i-a scris Traian Băsescu Anamariei Prodan?

Băsescu o caracteriza pe vedetă ca fiind o femeie frumoasă și inteligentă

Anamaria Prodan a publicat în urmă cu puțin timp, pe contul personal de Instagram, o scrisoare pe care a primit-o acum doi ani de la Traian Băsescu. Impresara și-a arătat recunoștința pentru cuvintele de laudă pe care fostul președinte i le-a adresat la acea vreme.

În scrisoare, Băsescu o caracteriza pe vedetă ca fiind o femeie frumoasă și inteligentă, care a reușit să facă performanță într-un domeniu al bărbaților: „Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.

„O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de «doamne» care populează fotbalul românesc. A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susținându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă. Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, decizie radicală, în plin divorț

La câteva luni de la anunțul divorțului, Anamaria Prodan a luat o decizie surprinzătoare. Celebra impresară a anunțat că vrea să scape de orice lucru care îi amintește de fostul partener, așa că a mers să-și acopere chipul acestuia, pe care îl are tatuat pe spate.

Deși intial declarase că în locul respectiv își va desena un trandafir, se pare că vedeta s-a răzgândit și a ales să-și facă un vultur.

„La ce se întâmplă, la când am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui.”, spunea Anamaria Prodan înainte de a-și modifica tatuajul cu chipul fostului partener, pentru fanatik.ro.

Adauga un comentariu