Cancan

Anamaria Prodan a recunoscut problemele din mariaj. „Oricât m-aș ruga…”

Publicat: 21 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan a recunoscut problemele din mariaj. Oricât m-aș ruga...
Anamaria Prodan a vorbit deschis depre problemele pe care le are in mariajul cu Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a recunoscut problemele din mariaj și a vorbit deschis despre asta. Impresara a dat cărțile pe față și a lămurit tot în ceea ce privește speculațiile.

Într-un interviu pentru playsport.ro  a vorbit despre familie și ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a recunoscut problemele din mariaj

Despre problemele dintre cei doi a vorbit chiar și Gigi Becali. Subiectul divorțului dintre cei doi a ținut pentru mult timp prima pagina a tabloidelor. Acum impresara a decis să dea cărțile pe față și să vorbească sincer despre ce se întâmplă la acest moment în căsnicia sa.

“Ana, senzația noastră este că familia pe care a admirat-o o țară întreagă este acum o iluzie. Familia perfectă despre care tu vorbești nu pare să mai existe. Spusele tale nu se potrivesc deloc cu faptele soțului tău. De mult timp se aud zvonuri că relația voastră este de fațadă..

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla că soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor.

Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să o încalc. Dacă soțul meu privește, să zicem, altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau din punctul lui de vedere”, a spus aceasta în cadrul interviului.

Anamaria Prodan: „Nu, nu divorțez și nu îi acord divorțul’

Anamaria a dezvăluit că se roagă în fiecare seară, atât ea, cât și copiii săi, pentru ca această perioadă să treacă cât mai repede, și a precizat că nu o să îi acorde divorțul lui Laurențiu Reghecampf.

„Da, încă mai cred (n.r. în căsnicia ei cu Reghe). Spuneai că fericirea familiei mele pare o iluzie. Poate că da, dar tot o familie suntem. Și așa vom rămâne. Da, recunosc, nu vreau să accept anume lucruri, mi-am pus un scut pentru că oricât de puternică sunt, prin scut trec săgeți și îmi ating sufletul. Oricât m-aș ruga noaptea, chiar am și eu o limită. Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară.

Ne rugăm să treacă perioada asta. Pentru că noi nu am visat vreodată să ajungem într-o asemenea situație, iar în planurile mele cu Reghe de când eram copii, chiar nu era loc de așa ceva. (n.r: îi tremură vocea, se abține să plângă). Familia asta nu a fost despărțită, nu a fost niciodată batjocorită și nu a fost atât de blamată ca acum. Asta îi cer lui Dumnezeu, să oprească această batjocură’, a spus Anamaria Prodan.

Aseară, impresara a postat pe Instagram mai multe clipuri cu ea din Dubai, semn că încearcă să treacă cât mai ușor peste această perioadă nefasta.

Adauga un comentariu