Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur pentru Reghe

Publicat: 18 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara mesaj dur pentru Reghe
Cunoscuta impresară refuză de a se răzbuna pe soțul ei, considerând că este cea mai nepotrivită cale de a arăta cuiva că a greșit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la capătul mariajului. Nimeni nu se aștepta la asta, având în vedere că au fost împreună peste 15 ani, dar se pare că lucrurile nu se mai pot remedia între ei. Impresara nu a putut accepta asta, dar acum s-a obișnuit cu ideea și îl atacă pe Reghe ori de câte ori are ocazia.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe
Anamaria Prodan și Reghe se pregătesc de divorț, după 15 ani de mariaj. Relația lor a ajuns la final, după ce lucrurile s-au distrus treptat între ei. Sexy-impresara a negat mult timp că urmează să divorțeze și s-a prefăcut că nu există nicio problemă între ea și Reghe, dar acum dă tot mai multe semne că este adevărat ce se întâmplă.

Anamaria Prodan promite că va face declarații curând despre această situație și va spune ce a decis familia ei cu privire la Reghe, care a ales să își refacă viața alături de altă femeie. Până atunci, Ana nu se poate abține și face tot felul de acuzații și transmite mesaje care mai de care mai controversate.

De data aceasta, impresara nu mai jignește și nu mai face acuzații, ci face apel la pilde, proverbe, replici ce au rămas în istorie, dar care i se potrivesc perfect ei și fostului ei soț. Pentru început, după o serie de acuzații și mesaje ciudate ce spuneau lucruri ciudate despre Corina Bilcon, a postat citatul ”În viață, alegerile ieftine te costă scump”, făcând trimitere la noua iubită a lui Reghe și la alegerea acestuia de a renunța la familia lui pentru a-și întemeia una nouă,

Prodanca atacă în toate părțile
De data aceasta, Ana a fost ceva mai îndrăzneață și dură. Acum, Prodanca a publicat o întreagă poveste, pentru a-i transmite soțului ei că datorită ei a ajuns acolo unde este acum, datorită faptului că l-a susținut mereu și a fost acolo când a avut nevoie. Impresara este frustrată că și-a pierdut soțul, după ce împreună au clădit un imperiu și au avut parte de o mulțime de reușite.

”Într-o seară, soții Chirchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de el. Spre uimirea prim-ministrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției lui. După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: ”De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?”. Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea. La care prim ministrul i-a răspuns, mulțumit de sine: ”Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă.”

În cele din urmă, femeia i-a oferit o replică legendară: ”Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el r fi devenit prim-ministru”, este povestea distribuită pe contul impresarei.

UPDATE Declarația oficială a Anamariei Prodan despre relația cu Reghecampf

Anamaria Prodan a anunțat că ea și familia ei l-au iertat pe Reghecampf și că îl vor susține indiferent de orice. Impresara a precizat că în viață este vorba despre alegeri, pe care fiecare suflet evoluat trebuie să și le ia singur.

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am înțeles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greșeală si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care așteptau si își frecau mâinile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. (…)O sa-l susținem necondiționat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Citește mai mult pe Fanatik.ro.

 

Adauga un comentariu