Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, decizie neașteptată. Vrea să candideze pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal

Publicat: 04 mai 2020

Anamaria Prodan are de gând să candideze pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal. Spune că poate conduce orice! Îi este teamă doar de votul lui Gigi Becali, care ar fi împotrivă, cunoscut fiind faptul că patronul FCSB nu vede femeile în funcții de conducere.

”Eu aș putea să conduc orice, m-am născut lider! Eu, dacă intru în politică, fac o carieră ca în fotbal. Mă gândesc să candidez la șefia LPF. În 2006, când am intrat în fotbal, am spus că într-un an voi face istorie și am semnat cei mai importanți jucători. Și acum, dacă intru în politică, vă asigur că pot schimba totul.

Nu va fi o surpriză dacă voi fi pe lista candidaților la șefia LPF. Eu sunt imprevizibilă, vă puteți aștepta la orice. Pe mine mă iubește toată lumea, chiar dacă Gigi Becali spune că femeile nu conduc. Probabil că doar Steaua nu mă va vota. Fiecare om pe care l-aș alege alături de mine ar fi cel mai bun pe domeniul lui. Nu voi merge pe nepotisme sau pe alte criterii. Legat de proiectul cu 18 echipe, trebuie făcută o analiză atentă, să vedem dacă e benefic,” a declarat Anamaria, la Realitatea Plus.

Prodanca a intervenit în scandalul de amantlâc al lui Marica

Anamaria Prodan nu s-a putut abține, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ciprian Marica, după ce a văzut imaginile în care fostul internațional a fost surprins în ”ofsaid” cu Ana, soția lui Florin Muntean. Sexy-impresara i-a luat apărarea femeii care și-a înșelat soțul și spune că nimeni nu are de unde să știe ce se petrece în familia ei. De asemenea, i-a dat și un sfat lui Ciprian Marica, privnd scandalul de amantlâc în care a fost implicat.

„Cred că în viaţa privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu ştie ce relaţie are Ana cu soţul, dacă au luat o pauză. Eu nu pot să fiu de acord cu aşa ceva, să se dea pe post. Eu am trăit o experienţă care mi-a făcut rău între ghilimele, pentru că am ştiut să gestionez şi eu şi familia mea.”

Adauga un comentariu