Cancan

Anamaria Prodan îl atacă pe Irinel Columbeanu? “Trebuia să își așeze bătrânețea”

Publicat: 19 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan îl atacă pe Irinel Columbeanu Trebuia să își așeze bătrânețea
După toate informațiile apărute în presă, Anamaria Prodan a avut o reacție neiertătoare față de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan îl atacă pe Irinel Columbeanu după ultimele informații apărute în presă. Starea lui Irinel Columbeanu a adus tristețe în rândul multor persoane care, în trecut, făceau parte din cercul său de cunoștințe.

În prezent, nu pare să existe nimeni dispus să îl ajute, chiar dacă exprimarea regretului este frecventă. De această dată, Anamaria Prodan și-a exprimat opinia cu privire la situația celui care care, acum mulți ani, era considerat unul dintre cei mai înstăriți români.

Anamaria Prodan a avut o reacție neiertătoare în urma prăbușirii totale a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns sărac și într-un azil de bătrâni pe care nu permite să îl plătească.

Anamaria Prodan îl atacă pe Irinel Columbeanu?

Anamaria Prodan și Irinel Columbeanu sunt cunoscuți de mulți ani, iar faptul că acesta a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni nu a rămas fără reacție din partea impresarei. Ea ştie că Irinel Columbeanu ar fi trebuit să gestioneze mai bine afacerile pentru a evita această situație dramatică.

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Cum crede Gigi Becali că a pierdut Irinel Columbeanu averea

Omul de afaceri este de părere că Irinel nu a știut cum să-și administreze averea și și-a irosit banii, în loc să-i investească.

‘Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar, tată!, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta! Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi.

Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce’, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

În prezent Irinel Columbeanu își duce zilele în azilul din Snagov și visează să fie vizitat de fiica lui și de Monica. După toate informațiile apărute în presă, Anamaria Prodan a avut o reacție neiertătoare față de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu.

Adauga un comentariu