Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan lovește din nou! Impresara îl atacă pe Reghe cu cele mai dure arme: ,,Suporți realitatea!”

Publicat: 12 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan lovește din nou Impresara îl atacă pe Reghe cu cele mai dure arme Suporți realitatea
Anamaria Prodan nu are deloc liniște de când Reghe a părăsit-o și a decis să divorțeze

Anamaria Prodan și Reghe au ajuns la capăt de drum după mai bine de 13 ani de iubire. Relația lor a luat sfârșit când Reghe a decis să își refacă viața, dar Anamaria Prodan nu poate accepta asta și continuă să îl atace dur pe antrenorul Craiovei. Impresara se folosește de toate armele pe care le are și îl pune la zid pe fostul soț.

Anamaria Prodan, un nou atac la Reghe

Anamaria Prodan nu are deloc liniște de când Reghe a părăsit-o și a decis să divorțeze. Impresara nu poate accepta ideea că soțul a lăsat-o pentru o altă femeie și caută cu orice preț să îl denigreze pe acesta și pe noua lui iubită.

Prodanca a publicat seara trecută o imagine care provoacă controverse. Deși nu este o conversație completă, se poate observa că Reghe este unul dintre mesageri. Cu această ocazie, Anamaria Prodan a vrut să îi transmită antrenorului că nu o mai interesează viața lui și nici a Corinei Caciuc, explicând că nu ea ar fi făcut publice anumite filmulețe cu acasta.

Impresara susține că ce se întâmplă acum este răsplata pe care o primește Reghe pentru tot ce a făcut și spune că acesta ar trebui să își asume tot, iar acum să suporte ce se petrece. Anamaria continuă să amenințe și spune că lucrurile nu vor rămâne cum vrea Reghe, ci în favoarea ei.

Botezatu, de partea Prodancăi

La această postare a reacționat și Cătălin Botezatu, care se pare că îi ține partea Prodancăi. Cei doi sunt foarte buni prieteni și în ultima perioadă au colaborat tot mai mult și au petrecut mult timp împreună.

Acesta o susține pe impresară în tot ce face, mai ales în încercarea ei de a-l denigra pe Reghe. Împreună fac filmulețe și transmit mesaje cu subînțeles.

Adauga un comentariu