Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan neagă și acum divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Vom muri împreună!“

Publicat: 20 iun. 2021
Anamaria prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan neagă divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan neagă existența unui scandal conjugal și spune că totul este roz în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

 „Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: `Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară`. Și așa voi face”, a spus Anamaria Prodan.

„Omul ăsta e pur și vom muri împreună!“

Impresara susține că nu vrea să se mai vorbească despre divorț, fiind decisă să „moară alături de Lar“.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a mărturisit Laurenţiu Reghecampf pentru publicația fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Las Vegas și au avut parte de o nuntă în stil ”Elvis Presley”, pentru care au plătit doar 600 de dolari. În urmă cu doar două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele și au dat o petrecere fabuloasă la un restaurant din Snagov.

Invitați de seamă, băuturi fine și mâncăruri rafinate… Totul a decurs conform planului, iar cei doi soți păreau să fie în culmea fericirii și pozau în familia perfectă.

Anamaria Prodan a optat pentru o rochie neagră, care i-a pus silueta în evidență, dar și un buchet superb de bujori albi. Iar ținuta nu avea cum să nu fie însoțiță de o coafură pe măsură, un coc spectaculos. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a ales un costum impecabil, bleumarin.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu se vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… Ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… Ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos… Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață!”, a fost mesajul Anamariei Prodan pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Adauga un comentariu