Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, prima reacție după scandalul violent cu Reghe! De la ce ar fi pornit discuția aprinsă dintre cei doi

Publicat: 24 sept. 2022
Anamaria Prodan prima reacție după scandalul violent cu Reghe De la ce ar fi pornit discuția aprinsă dintre cei doi
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, vineri seară, la sediul Poliției Snagov, după ce s-au luat la bătaie

În urmă cu o seară, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Secția de Poliție din Snagov, după un scandal monstru! Se pare că nu a fost de ajuns că cei doi se „luptă” la tribunal în procesul pentru divorț, ci s-au luat la bătaie, la propriu, în locuința unde au stat împreună.

In timp ce antrenorul de fotbal a ieșit de la audieri fără să scoată niciun cuvânt, impresara a povestit versiunea ei totul în cel mai mic detaliu. Vedeta de televiziune susține că soțul ei a intrat cu forța peste ea în casă și a început să devină violent și în limbaj, dar și în gesturi. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf a cerut ordin de protecție pe numele Anamariei Prodan și, de asemenea, și ea a procedat la fel.

Anamaria Prodan, primele declarații, după scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Se pare că antrenorul de fotbal ar fi mers la vecini Anamariei Prodan pentru a le da invitația pentru botezul fiului său nou-născut și ar fi decis să treacă să-și vadă și băiatul pe care îl are cu Anamaria Prodan, susține Observator.ro. De aici și până la ceartă nu a fost decât un pas.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Blondina spune că a depus și în trecut plângere pe numele soțului ei, dar nimeni nu a luat-o în serios. Ea mai dezvăluit că Reghe a venit în stare de ebrietate în urmă cu o seară și imediat spiritele s-ar fi încins.

„Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.
Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.
Același poliţist mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată. Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima data măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară”,  a declarat Anamaria Prodan după audieri.

Anamaria Prodan, despre ce s-a întâmplat în noaptea scandalului dintre ea și Reghe

Impresara susține că soțul ei a intrat cu forța în locuința ei din Snagov și nici nu a avut timp să reacționeze că deja s-ar fi lovit de amenințări și injurii. De asemenea, tot aceasta a dezvăluit că Reghe ar fi devenit violent și nu ar fi scăpat nici ea și nici finul ei de furia antrenorului de fotbal.

„Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.  După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri.

Cum ambii se consideră victime în acest scandal și dau vina unul pe celalalt pentru cine este, de fapt, cel care a început, rămâne de văzut cum vor soluționa oamenii legii această situație.
Adauga un comentariu