Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, răsturnare de situație în plin scandal: „Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu”

Publicat: 13 oct. 2021
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut noi declaraţii despre separarea de soţul său Laurențiu Reghecampf. De această dată impresara a fost destul de dură şi a explicat faptul că este decisă să pună punct relaţiei în cazul în care zvonurile se adeveresc.

De câteva zile în spaţiul public se speculează că antrenorul de fotbal ar urma să devină tătic alături de o altă femeie. Tânăra fi acum însărcinată în 3 luni, iar alături de Reghe ar locui la Craiova.

Deşi nu a confirmat aceste informaţii, Laurenţiu Reghecampf a ieșit public și a anunțat că a început demersurile pentru a divorța de Anamaria Prodan. În ceea ce o priveşte pe sexy impresară aceasta a negat zvonurile, ba mai mult spune că nu știe despre existenţa acestei femei.

În acelaşi timp, Anamaria Prodan a anunţat faptul că, în cazul în care aceste lucruri se adeveresc ea va fi cea care va depunde actele de divorţ.

„Dacă se adeversc aceste lucruri, divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Vouă v-a zis Laurențiu Reghecampf că are o iubita care este și gravidă? Ce legatură au actele de divorț cu gravidenia? Nu știm cine e asta și nu mai promovați non-valori.

Uite, eu cu Adrian (n.red.Thiess) suntem nași, dacă e gravidă.

Laurențiu este în perioada de pregătire, omul vrea să fie campion. Bebe (n.red. fiu cel mic) e supărat că nu l-a văzut acum, acum 10 min am vorbit cu el, zicea ca ne pupă si ne iubește pe mine și pe Adi (n.red. Adrian Thiess, alături de care era Anamaria Prodan).. (…) Eu cu Adi nu știm. (…) Noi nu divorțăm.

Păi poate sunt prea frumoasă și prea mare. (…) Nu mai promovați nonvalori. Dacă se adeveresc, păi divorțez eu. Nu trebuie să divorțeze nimeni de mine”, a declarat Anamaria Prodan la un post de televiziune.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că în viața lui urmează o perioadă destul de dificilă.

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Adauga un comentariu