Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan se ruga de Laurențiu Reghecampf să îi acorde divorțul la notar. Impresara a început iar șirul umilințelor

Publicat: 29 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan se ruga de Laurențiu Reghecampf să îi acorde divorțul la notar. Impresara a început iar șirul umilințelor
Impresara susţine că, din antrenorul care a câştigat milioane de euro în carieră, Reghe ar fi ajuns să se împrumute la toţi prietenii

Anamaria Prodan este, de aproape un an, în scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova a fost atacat în termeni duri de soția sa, mai ales după ce a aflat că amanta lui, Corina Caciuc, este însărcinată și urmează să nască un băiețel.

Au avut loc două termene în procesul de divorț, dar agentul de jucători își dorește să grăbească lucrurile. L-a chemat, fără succes, la notar pe Reghecampf pentru a pune capăt de urgență căsniciei.

Anamaria Prodan știe de ce Laurențiu Reghecampf nu acceptă partajul la notar

Anamaria Prodan l-a umilit pe Laurenţiu Reghecampf. Impresara susţine că, din antrenorul care a câştigat milioane de euro în carieră, Reghe ar fi ajuns să se împrumute la toţi prietenii. Prodan susţine că tehnicianului de la Craiova îi e frică de partaj.

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și… s-a întors la forma lui inițială. Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Laurenţiu Reghecampf ar fi cerut-o de soţie pe Corina Caciuc

Nu mai este cale de întoarcere pentru Reghecampf. După ce a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan, antrenorul Universităţii Craiova e gata să îşi întemeieze o nouă familie alături de iubita lui. Astfel, conform spynews.ro, Reghe ar fi cerut-o de soţie pe Corina Caciuc.

În condițiile date, şi cele mai mici speranţe de împăcare între el şi Anamaria Prodan au fost spulberate în acest moment.

„Faptul că Laurenţiu Reghecampf ar fi cerut-o de soţie pe Corina Caciuc nu surprinde pe nimeni. Reghecampf nu a ezitat să spună public cât de mult o iubeşte pe Corina Caciuc. „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru”, spunea Laurenţiu Reghecampf, în luna februarie, într-un podcast.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf puteau ajunge la partaj, astfel încât tehnicianul să se poată căsători cu Corina Caciuc înainte de nașterea copilului.

Adauga un comentariu