Cancan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, ipostază romantică în mediul online. Fanii au reacționat imediat

Publicat: 27 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ipostază romantică în mediul online. Fanii au reacționat imediat
Anamaria Prodan a răspuns întrebărilor cu privire la Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă mai puțin plăcută în căsnicia lor. Scandalul divorțului a ținut pentru mult timp prima pagină a ziarelor. Recent, impresara a postat pe Instagram o fotografie în care cei doi sunt într-o ipostază romantică.

Laurențiu Reghecampf se afla în Grecia, unde a fost fotografiat alături de o femeie la masă.

Anamaria Prodan a răspuns întrebărilor cu privire la Laurențiu Reghecampf

Frumoasa impresară a vrut să răspundă întrebărilor cu privire la faptul că Laurențiu Reghecampf a plecat singur în Grecia. Aceasta a spus că soțul ei a plecat la mânăstire alături de fiul lor, iar pentru a arăta că legătură dintre ei este și mai strânsă, Anamaria a postat o o fotografie cu Reghecampf, în care se sărută pasional.

„Soț perfect, bărbat perfect, iubire, încredere și familie”, a scris vedeta, în descrierea fotografiei. Internauții s-au bucurat să îi vadă într-o asemenea ipostază și nu s-au abținut să arate acest lucru în secțiunea de comentarii.

Cât despre faptul că acesta se află în Grecia, impresara a spus:

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage.

A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Nu, nu divorțez și nu îi acord divorțul’

Anamaria a dezvăluit că se roagă în fiecare seară, atât ea, cât și copiii săi, pentru ca această perioadă să treacă cât mai repede, și a precizat că nu o să îi acorde divorțul lui Laurențiu Reghecampf.

„Da, încă mai cred (n.r. în căsnicia ei cu Reghe). Spuneai că fericirea familiei mele pare o iluzie. Poate că da, dar tot o familie suntem. Și așa vom rămâne. Da, recunosc, nu vreau să accept anume lucruri, mi-am pus un scut pentru că oricât de puternică sunt, prin scut trec săgeți și îmi ating sufletul. Oricât m-aș ruga noaptea, chiar am și eu o limită. Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară.

Ne rugăm să treacă perioada asta. Pentru că noi nu am visat vreodată să ajungem într-o asemenea situație, iar în planurile mele cu Reghe de când eram copii, chiar nu era loc de așa ceva. (n.r: îi tremură vocea, se abține să plângă). Familia asta nu a fost despărțită, nu a fost niciodată batjocorită și nu a fost atât de blamată ca acum. Asta îi cer lui Dumnezeu, să oprească această batjocură’, a spus Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu