Cancan

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, se confruntă cu probleme mari la cinci ani de la moartea tatălui ei

Publicat: 30 sept. 2021
Anamaria Rosa in costum popular
Anamaria Rosa trece prin momente extrem de grele

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, avea o relație extrem de strânsă cu regretatul artist. În momentul în care acesta a murit, întreaga viață a tinerei Anamaria părea să se fi ruinat. Acum, la cinci ani de la trecerea în neființă a cântărețului, Anamariei nu doar că îi este greu fără tatăl ei, dar are și probleme legate de succesiune și de avere.

Tânăra este nevoită să facă toate demersurile necesare de una singură, nefiind ajutată de către cineva.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, trece prin clipe grele

Înainte de a se stinge din viață, Aurelian Preda și-a făcut testamentul unde a precizat faptul că îi lasă toată averea fiicei sale. Chiar și în aceste condiții se pare că sunt multe nereguli. Anamaria este purtată pe drumuri pentru că nu este gata succesiunea.

“Testamentul, am aflat ulterior, nu era valabil, nu știu din cauză. Iar complicațiile legate de succesiune au fost serioase, încă mai sunt. A durat enorm până am dat de toate actele, până le-am depus”, a declarat Anamaria Rosa pentru Fanatik.

În vârstă de 21 de ani, tânăra este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a rezolva lucrurile exact așa cum se cuvine. Anamaria a avut o relație extrem de strânsă cu tatăl ei și fară dar și poate acesta s-ar bucura să vadă că toată averea i-a rămas ei, fix așa cum a și fost dorința lui.

Anamaria Rosa îi organizează toate pomenile, conform tradiției

Au trecut cinci ani de când artistul s-a stins din viață, iar fiica lui i-a organizat pomana, conform tradițiilor. Aurelian Preda s-a stins din viață într-o clinică din Viena, pe 26 septembrie 2016, la doar 47 de ani. Acesta era interpret de muzică populară și prezentator tv și a avut un destin necruțător, luptându-se cu cancerul în ultimii ani din viață.

De-a lungul timpului a fost supus mai multor intervenții chirurgicale cu scopul de a scăpa de boală, însă, din nefericire, nu a reușit decât să amâne inevitabilul.

Cine este iubitul fiicei lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa s-a îndrăgostit de un interpret de muzică de petrecere. Relația durează de câteva luni, iar cei doi fac un cuplu atât în viața reală, cât și pe scenă. Fiica lui Aurelian Preda a recunoscut că se iubește cu Marinică de la Foișor, iar de câteva luni s-au mutat împreună.

Noi ne cunoaștem de aproximativ 3 ani. Ne-am cunoscut printr-un grup comun de prieteni, ulterior ne-am întâlnit prin diverse emisiuni, pe la diverse evenimente. El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduit ca eu să rămân în țară. Mi-a fost foarte greu să mă regăsesc pentru că am trecut prin clipe foarte grele dar eu sunt un om credincios, acest lucru l-am învățat de la tatăl meu. Dumnezeu le-a rânduit frumos, astfel încât să pot să mă liniștesc sufletește, să mă regăsesc pe mine și să dau de un om pe măsura mea. El este singurul om care este alături de mine în acest moment”, a povestit Anamaria Rosa Preda.

Adauga un comentariu