Cancan ultimă oră

Anca Serea a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat soția lui Adi Sînă

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anca Serea a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat soția lui Adi Sînă
Anca Serea și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să fie supusă unei proceduri la nivelul feței

Anca Serea are 41 de ani, însă nu își arată vârsta, căci se prezintă impecabil din toate punctele de vedere. Vedeta are foarte multă grijă de imaginea ei, astfel că apelează des la intervențiile din cabinetele medicilor esteticieni, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Pe lângă faptul că are o carieră de succes, vedeta se poate mândri și din punct de vedere personal. Anca Serea este foarte fericită alături de soțul ei, Adi Sînă, alături de care are șase copii minunați, care le aduc fericire în fiecare zi. Pentru a-și menține vitalitatea, vedeta a apelat la noi intervenții. Iată despre ce este vorba!

Anca Serea a ajuns la medicul estetician!

În urmă cu scurt timp, vedeta și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să fie supusă unei proceduri la nivelul feței. Aceasta a mărturisit că și-a dorit să redea strălucire tenului și să îl hidrateze.

„Terapia de conturing perfectă pentru luminozitate, hidratare și o piele sănătoasă.”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, despre un nou copil

Vedeta este mamă a șase copii, patru din căsnicia cu Adi Sînă și doi dintr-o căsnicie anterioară cu Filip Poplingher, care a decedat în anul 2010 în ciuda marilor eforturi depuse pentru a-l salva.

„Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc…”, a mărturisit Anca Serea.

Cu toate că are o familie numeroasă, Anca Serea spune că își mai dorește un copil. Din căsnicia cu Adi Sîna, Anca Serea are 4 copii, pe Ava, Moise, Leah și Noah.

„Am zis că ne mai dorim al şaptelea copil, dar asta ţine de intimitatea noastră”, a dezvăluit Anca Serea.

Adauga un comentariu