Cancan

Anca Sigartău e o bunică tânără! Care este marele ei regret

Publicat: 03 sept. 2021
Anca Sigartău e bunică
Anca Sigartău a devenit bunică în urmă cu cinci ani, la vârsta de 49 de ani

Îndrăgita actriță Anca Sigartău e o femeie împlinită atât profesional cât și familial, aceasta fiind și bunică datorită fiicei sale Sonia. Astfel, cunoscuta artistă și-a putut strânge nepoata în brațe de la vârsta de 49 de ani, fiind un moment unic pentru ea. Cu toate acestea, Anca Sigartău are un mare regret, și anume faptul că niciun copil nu i-a călcat pe urme în ce privește profesia.

Anca Sigartău este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de teatru și film din România, care s-a remarcat încă de tânără. Aceasta a făcut parte din trupa Teatrului Bulandra, chiar după absolvirea facultății, din 1991, și a fost foarte apreciată. Pentru o scurtă perioadă, a cochetat și cu televiziunea, când a fost prezentatoarea emisiunii Excentricii la TVR Cultural. În prezent ea se ocupă și de regizarea dublajelor în limba română pentru desenele animate realizate de Disney. Dincolo de viața profesională, Anca Sigartău are de ce să fie mândră și în plan personal. Ea are trei copii superbi, unul mai frumos ca altul, din prima căsnicie. Și totuși fiica ei Sonia este copia ei fidelă, cele două semănând ca două picături de apă.

Anca Sigartău e o bunică tânără

Anca Sigartău, în vârstă de 54 de ani, a devenit bunică în urmă cu cinci ani. Fiica ei Sonia a născut pe 22 ianuarie 2016 o minune de fetiță, care a primit numele Anastasia Maria. Anca Sigartău are trei copii cu Tito Abaab, un bărbat de origine tunisiană, pe care l-a cunoscut în timpul studenției. Însă prima căsnicie i-a lăsat un gust amar, deoarece medicul Tito Abaab ajuinsese să o amenințe frecvent și chiar să o bată. În cele din urmă, cei doi au divorțat, iar singurul lucru care îi mai leagă sunt copiii, de care este foarte mândră. Cu privire la Sonia, actrița spunea la începutul anului că:

„Azi e ziua Anastasiei noastre… dar pentru mine întotdeauna 22 ianuarie va fi despre Sonia mea… ziua în care a devenit mămică acum 5 ani… Să fiți fericite bucuriile mele…”, a scris actrița în dreptul mai multor imagini cu fata și nepoțica ei.

Anca Sigartău are un mare regret

Dincolo de faptul că este foarte mândră de copiii ei, actrița are un mare regret, și anume că niciunul nu i-a călcat pe urme în ceeea ce privește profesia. Cel mai cunoscut dintre copiii ei este Teodor, pe care actrița l-a avut ca partener de drum în show-ul Asia Express. Acesta a studiat Medicina Dentară la Universitatea „Titu Maiorescu” din Capitală și a profesat ca tehnician dentar timp de un an. În prezent, el lucrează alături de tatăl său într-o afecere din domeniul textilelor. Cu toate acestea ea speră ca nepoțica să devină actriță.

„La bătrânețe mă văd cu animale, pe scenă cu nepoata mea, să jucăm împreună. Îmi doresc asta. Fetiţei îi place pe scenă şi mi-a spus că vrea să joace, să se facă actriţă ca bunica. Şi vreau să joc cu ea”, dezvăluie Anca Sigartău care e o bunică fericită…

Adauga un comentariu