National

Anchetă la o școală după ce un profesor a fost bătut de un elev

Publicat: 11 oct. 2019
172 Vizite 0 Comentarii

Un profesor al Liceului Tehnologic din Lugoj a fost bătut de un elev chiar în curtea şcolii. Dascălul a ajuns la spital. Potrivit elevilor care au asistat la întreagă scenă, un alt profesor a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi.

„Colegul nostru fuma. A venit profesorul și i-a dat o palmă, în glumă, peste cap. S-au înjurat și am văzut doar că, la un moment dat, cel din clasa a IX-a a tăbărât cu pumnii pe profesor”, a declarat pentru Lugoj Info.ro unul dintre martori.

Inspectoratul a deschis anchetă

„Incidentul a avut loc în pauză, ambii se pare s-au lovit reciproc. Din cele relatate de doamna director, profesorul urmează să fie introdus în Comisia de cercetare disciplinară. Camerele de supraveghere au surprins momentul altercatiei. Mi s-a relatat că din filmare se înțelege că primul care a lovit a fost colegul nostru. Precizez că nu am văzut încă filmarea. Tânărul este în clasa a IX-a, aflat în plasament, din câte am înțeles, repetent, venit din Timișoara, probabil că instituire a formei de plasament. E un copil cu multe probleme, variate, nu doar de disciplină” a spus șeful ISJ Timiș, Aura Danielesculoading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit