National

Ancuța Cârcu, suspectă într-un proxenetism, a primit mandat de arestare

Publicat: 05 mart. 2021
Procurorii o acuză pe Ancuța Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei

Mandatul a fost emis de judecătoria din Turda. Procurorii o acuză pe Cârcu că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei.

În dosarul cunoscut sub numele ”Proxeneții de Tenerife” s-au mai emis mandate de arestare pentru încă patru persoane, care în momentul de față nu se află în țară.

În schimb, Ancuța Cârcu se află în țară.

„Sunt în țară… Mă duc să-mi pregătesc valiză și să plec”, a spus ea într-o declarație telefonică în direct la Antena 3.

Cârcu susține că este „prim-vicepreședinte al filialei AUR Galați, unde este membru cu adeziune semnată”.

Referitor la activitățile în legătură cu care o acuză procurorii, ea confirmă că deține un club unde „domnii plătesc băutura fetelor” care lucrează în local, dar că nu este treaba ei ce fac angajatele după program iar ea, personal, „nu contorizează păsărica nimănui”.

Cârcu a reacționat pe Facebook după decizia instanței din Turda

„Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisa propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer ca în Statul de drept “românia” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă.

Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă.

În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria câmpia turzii.

Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris ea.

 

Adauga un comentariu