Cancan

Anda Adam rupe tăcerea despre scandalul cu Oana Zăvoranu. De ce au rupt prietenia

Publicat: 16 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Adam rupe tăcerea despre scandalul cu Oana Zăvoranu. De ce au rupt prietenia
Anda Adam a fost foarte deranjată de remarcile făcute de Oana Zăvoranu la adresa fiicei sale

Anda Adam rupe tăcerea despre scandalul cu Oana Zăvoranu, explicând de la ce a pornit totul, cele două fiind bune prietene înainte. Ba chiar, cântăreața a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Pepe și a primit despăgubiri pentru prejudiciul de imagine adus. Din cele precizate de Anda Adam, totul ar fi avut legătură cu unele jigniri aduse fiicei sale de către actriță.

Oana Zăvoranu este, de departe, una dintre cele mai controversate persoane publice din România. În urmă cu aproximativ trei ani, aceasta a început o serie de videoclipuri pe YouTube în cadrul căreia comenta diverse acțiuni ale vedetelor. După ce a criticat-o pe Christina Ich, Oana a decis să vorbească și despre Anda Adam, dar mai ales despre fetița artistei.

Anda Adam rupe tăcerea despre scandalul cu Oana Zăvoranu

Anda Adam a vorbit în cadrul unui interviu televizat despre relația pe care o avea, în trecut cu Oana Zăvoranu. Se pare că cele două au fost bune prietene, înainte ca bruneta să o jignească pe fiica artistei.

Atunci când Anda Adam a auzit jignirile aduse fiicei sale, a înaintat un proces împotriva Oanei Zăvoranu, pe care l-a și câștigat. Astfel, fosta soție a lui Pepe a fost obligată să îi plătească artistei daune morale în valoare de 20.000 de lei.

Invitată la o emisiune TV, Anda Adam a vorbit, printre altele, și despre situația cu Oana Zăvoranu. Aceasta a dezvăluit că, în trecut, ele au fost prietene, însă odată cu declarațiile brunetei, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată:

„Cu Oana Zăvoranu mă cunoșteam, cu mulți ani în urmă, atunci când ea era într-o relație cu Pepe și chiar mi s-a părut o fată extraordinară. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea în ultimul timp, pot doar să spun că eu, cel puțin, aici vorbesc despre mine, sunt genul de om care sunt extrem de bun și de civilizat, dar am o limită”, a precizat Anda Adam.

Ce limită a depășit Querida

Din câte se pare, Oana Zăvoranu a depășit o limită a bunului simț, iar Anda Adam s-a simțit îndreptățită să o acționeze în instanță. Totodată, ea a precizat că a solicitat o sumă mult mai mare drept despăgubiri.

„Și cred că despăgubirile care au fost acceptate, pentru că noi am vrut despăgubiri mai mari decât suma menționată, nu sunt suficiente pentru jignirile publice aduse de ea la adresa mea și la adresa copilului meu”, a spus Anda Adam.

Anda Adam și-a continuat mărturisirile și a menționat că nu a putut trece cu vederea faptul că fiica ei a devenit victima răutăților Oanei.

„Acest lucru eu nu pot să îl accept. Este mult peste puterea mea de a înțelege ce e în capul unui om când jignește un copil de 4 ani. De aceea, am decis să fac acest proces și să pun stop acestei batjocori care mi-a fost adusă și mie și fetiței mele, un copil inocent și nevinovat”, a mai spus artista.

Adauga un comentariu