Cancan ultimă oră

Anda Călin, surprinsă în timp ce mânca un sandwich pe o bordură, într-o spălătorie auto

Publicat: 04 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Anda Călin surprinsă în timp ce mânca un sandwich pe o bordură într-o spălătorie auto
Anda Călin, surprinsă în timp ce mânca un sandwich pe o bordură, într-o spălătorie auto

Anda Călin a mers la o spălătorie auto pentru a-și curăța mașina personală. Ei bine, însă, fără să-i pese vreun pic de faptul că ar putea fi văzută de cineva sau chiar să fie fotografiată, Anda Călin s-a așezat pe o bordură, iar în timp ce un angajat se ocupa de mașina tinerei, aceasta a mâncat un sandwich, fapt ce demonstrează că iubita cunoscutului prezentator TV este o persoană pe cât se poate de modestă.

Totodată, de precizat este că, după ce și-a terminat ”masa”, Anda Călin nu s-a dat înlături din a intra într-o discuție cu angajatul spălătoriei, așa că până a plecat din incinta acesteia, iubita lui Liviu Vârciu a avut o conversație cu tânărul care s-a ocupat să-i curețe autoturismul.

Anda Călin, surprinsă în timp ce mânca un sandwich pe o bordură, într-o spălătorie auto

Cu siguranță, poate multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc nu s-ar lăsa văzute într-o asemenea ipostază, însă Anda Călin a făcut acest lucru, fără a avea rețineri. Așadar, timpul de așteptare a fost destul de mare, așa că iubita lui Liviu Vârciu a intrat în benzinărie și și-a cumpărat un sandwich pentru a mânca, după care s-a întors, din nou, la spălătorie, acolo unde s-a așezat pe bordură pentru a lua masa. De asemenea, imediat după ce a terminat de mâncat, tânăra a intrat în vorbă cu angajatul care se ocupa să-i curețe mașina, fără nicio reținere.

Totodată, de precizat este că, fără doar și poate, Anda Călin se numără printre cele mai modeste persoane publice din lumea mondenă, mai ales că mama copiilor lui Vârciu a ales o ținută pe cât se poate de simplă și lejeră, scrie Spynews.ro.

Iubita lui Liviu Vârciu a împlinit 32 de ani

Anda Călin și-a sărbătorit împlinirea a 32 de ani chiar la finalul lunii martie.

Bineînțeles, partenerul său de viață, Liviu Vârciu, i-a făcut o surpriză chiar la miezul nopții, așa că a surprins-o cu mai multe cadouri, respectiv un buchet de flori, bijuterii și o sticlă specială cu băutură fină.Ei bine, însă, pentru un moment, prezentatorul TV s-a emoționat, asta pentru că a crezut că Andei Călin nu-i place cadoul, așa că Liviu i-a spus: ”La mulți ani, iubire! E 12 noapte! Ce, nu-ți place cadoul, după față?”.

 

 

Adauga un comentariu