Cancan

Andra a făcut anunţul, după 13 ani de căsnicie cu Măruţă

Publicat: 14 feb. 2021
Andra si Catalin Maruta pe canapea
Andra l-a „înțepat” pe Măruță, de două ori chiar, făcând aluzie la faptul că nu a primit nimic din partea lui de Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, vedetele noastre celebrează iubirea și își pun sentimentele pe tavă. Deși fanii Andrei se așteptau ca artista să expună în social media cadourile de la Cătălin Măruță, acestea nu prea au venit.

Deși nu a primit, încă, niciun cadou din partea lui Cătălin Măruță de Ziua Îndrăgostiților, Andra s-a bucurat enorm să vadă că două dintre prietenele sale i-au trimis buchete superbe de flori, dar și alte atenții.

În momentul în care a postat pe Instagramul său cele două buchete, Andra l-a cam „înțepat” pe Măruță, de două ori chiar, făcând aluzie la faptul că nu a primit nimic din partea lui.

„E foarte frumos, da! Și ce frumos miroase! Nu, nu este de la Măruță, este de la Roxana. Mai am un buchet de flori de la o altă prietenă, o să vi-l arăt imediat.

Roxana, îți mulțumesc pentru acest buchet. Al doilea cadou pe ziua de astăzi, tot pentru Ziua Îndrăgostiților, nu, nu este de la Măruță, dar este de la o prietenă și o fană pe nume Deni. Mi-a trimis o scrisoare, foarte frumoasă și emoționantă și o poză cu mine și cu domnul Măruță și prăjiturile astea. Mulțumim, Denisa.

Mulțumim că apreciezi relația mea cu Cătălin, dragostea dintre noi, tu mereu ai fost alături de noi și îți mulțumim din suflet. Vă mulțumim pentru mesajele voastre, vă pup și vă iubesc pe toți” a transmis Andra.

Andra și Măruță se află în carantină, infectați cu COVID-19

Andra și Cătălin Măruță s-au infectat cu noul coronavirus! Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul de la Pro TV, care a adăugat că este vorba despre o formă ușoară a COVID-19. Ultima veste: și micuța Eva a luat virusul!

Andra, Cătălin şi micuţa Eva au fost confirmaţi cu virusul SARS COV 2. Singurul care a scăpat este David. Anunţul a fost făcut de realizatorul TV pe Instagram.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, spune Cătălin Măruţă în Instastory.

Adauga un comentariu