Actualitate

Andra, acuzată de fani că s-a îngrășat! „Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă!”

Publicat: 13 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andra acuzată de fani că s-a îngrășat Sunt asumată sunt o grăsuță frumoasă
Andra a fost acuzată de fani că s-a îngrășat

Andra a fost acuzată de fani că s-a îngrășat. Vedeta a reacționat, în platoul „Românii au talent”, la comentariile din ultima vreme despre greutatea ei. În ultimii ani, despre Andra s-a tot speculat că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. Deranjată de aceste zvonuri nefondate, anul trecut, cântăreața a reluat antrenamentele fizice și a ținut dietă.

Andra, acuzată de fani că s-a îngrășat!

Andra a reacționat la comentariile despre greutatea ei, la „Românii au talent”. Din cauza programului încărcat însă, rezultatele pe care și le dorea s-au lăsat așteptate. În cele din urmă, Andra a decis să-și accepte și asume silueta din prezent.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra, la „Românii au talent”, sezonul 14.

În mediul online, Andra primește mii de comentarii apreciative. Printre acestea, însă, mai apar și cârcotași care-i critică aspectul fizic. Cârcotașii se justifică spunând că mesajele lor sunt opinii personale și critici constructive.

„Momentul perfect să descoperi lucruri amuzante” / „Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine” / „Ar trebui să faci și tu ceva sport!” / „Doar mie mi se pare că e însărcinată?? În orice caz, o frumusețe rară!” / „Grăsana..” / „Nu e răutate, e adevăr, s-a îngrășat. Că e frumoasă e altceva, dar ca artistă ar trebui să mai slăbească, e părerea mea” / „Hainele largi te dezavantajează maxim… păcat” / „Fiecare avem dreptul la o părere, să spunem ce vedem. (…) Dacă aș pune în greutate și cineva mi-ar spune, eu m-aș bucura. Aș corecta acest lucru”, au fost doar câteva dintre comentariile de pe Instagram despre greutatea Andrei.

„Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine”, a replicat unul dintre fanii Andrei Măruță.

Nici măcar cei care-i scriu răutăți gratuite solistei nu neagă frumusețea ei. Andra s-a remarcat în primul rând datorită vocii sale versatile, mai apoi frumuseții și nu în ultimul rând datorită optimismului și efervescenței sale. Pe lângă cariera muzicală, din 2011, Andra Măruță este jurat în cadrul concursului „Românii au talent”.

Andra: „Nu sunt gravidă, sunt doar grasă!“

Andra Măruță a dezvăluit că se confruntă cu kilogramele în plus, fapt care a generat numeroase speculații cu privire la o posibilă sarcină. Invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, artista a povestit despre o întâmplare pe care a trăit-o la un concert.

Soția lui Cătălin Măruță a dezvăluit că din cauza faptului că a luat câteva kilograme în plus, iar acestea s-au pus pe abdomen, fanii au crezut că este însărcinată. Astfel, a fost nevoită să dea explicații cu privire la acest aspect.

Andra a vorbit despre kilogramele în plus.

„Nu, sunt doar grasă. Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă. Nu sunt gravidă, sunt doar grasă. Fiecare, unu pune pe burtă, altul pe picioare, unu pune pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Vă rog să nu îmi mai spuneți așa, prefer să îmi spuneți că sunt grasă. Ideea e că nouă ne place să avem copii, dar e un pic mai greuț”, a declarat Andra, care a fost acuzată de fani că s-a îngrășat.

Comentarii
  • Andra, ai dreptate.
    Cine-i frumos, e frumos și cu 5 kg în plus ori în minus.
    Frumusețea oricui pleacă, înainte de toate, din interior(suflet, caracter), ceea ce foarte puțini știu / vor să admire!

Adauga un comentariu