National

Andra, dezvăluiri din căsnicia cu Măruță. Ce îi reproșează cel mai mult lui Măruță

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra dezvăluiri din căsnicia cu Măruță. Ce îi reproșează cel mai mult lui Măruță
Cântăreața Andra și prezentatorul TV Cătălin Măruță se iubesc la fel ca în prima zi și au împreună doi copii – Eva și David

Andra și Măruță formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o căsnicie frumoasă și niciodată nu au fost surprinși în ipostaze neplăcute, dar se pare că mai există și probleme. Andra a mărturisit într-un podcast ce o deranjează la soțul ei și ce le dă mereu planurile peste cap.

Andra îi reproșează lui Măruță că muncește prea mult
Andra a intrat și ea în lumea online-ului și a făcut primul ei podcast, la care a avut-o invitată pe Delia, colega sa de breaslă. Celebra artistă i-a adresat acesteia cele mai interesante întrebări și a reușit să producă un material foarte reușit, care este deja foarte apreciat de iubitorii acestui tip de emisiuni.

Andra i-a mărturisit Deliei că o invidiază pentru cât de bine se descurcă atunci când vine vorba de planurile pe care le face cu soțul ei, care este mult mai liber decât Măruță. Andra a declarat că niciodată nu își poate face planuri cu Măruță, pentru că mereu este la muncă și trebuie să fie prezent acolo în orice moment.

Ea a explicat că nu spune nimic de rău despre emisiunea lui, doar că și-ar dori să poată petrece mai mult timp cu acesta, departe de muncă și griji, în excursii. Artista a mărturisit că soțul ei muncește foarte mult și, atunci când a avut covid, nu a putut sta departe de telespectatori și a filmat de acasă.

”Mi se pare că ai reușit și din perspectiva soțului, pentru că al tău e mai liber, e mai lejer cu programul. Și eu aș fi făcut la fel. Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viață peste cap. Nu vreau sa spun ceva de rău despre emisiunea lui Cătălin, Doamne Ferește!

Dar pe mine m-a încurcat treaba asta, mi-a dat un pic cu virgulă. Nu e ca la tine că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj sa plec. Și când a avut COVID, Cătălin a făcut emisiunea de acasă. Îi place foarte mult ce face, dar e și workaholic”, a spus Andra.

Andra, despre secretul unei căsnicii perfecte
Andra a vorbit într-un alt podcast despre secretul căsniciei sale. Artista a mărturisit că Măruță este puțin mai sensibil și se supără mai repede, iar în timp și-a dat seama că trebuie să-i ofere timp pentru a se calma și pentru a reveni la starea normală.

De altfel, ea a mai spus că s-au susținut mereu și a fost foarte important faptul că au discutat mereu ideile pe care le aveau și, când au pus în aplicare tot, nu au tras unul de altul, pentru că deja aveau detaliile puse la punct.

Adauga un comentariu