Cancan ultimă oră

Andra, enervată de Smiley: „Taci din gură, nu mă provoca!”

Publicat: 13 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra enervată de Smiley Taci din gură nu mă provoca
Andra, în juriul la „Românii au talent“

Andra și Smiley au avut o mică discuție după prestația unui concurent de la Românii au Talent.

Andra a fost de-a dreptul șocată de prestația unui concurent în ediția trecută a emisiunii.

Ba mai mult, din punctul ei de vedere, concurentul nici nu merita să treacă în etapa următoare, însă a fost salvat de voturile pozitive ale celorlalți trei jurați. Ba mai mult, Smiley și Andra chiar au avut un mic schimb de replici.

Remus Păcurar, cunoscut sub numele de Pac, este un tânăr de 29 de ani din Arad care a venit la Românii au Talent pentru a-și demonstra abilitățile de rapper.

Prestația sa nu a fost, însă, pe placul tuturor juraților, în special a Andrei, care a avut cuvinte dure la adresa numărului său.

Tânărul a compus special pentru emisiune o melodie trap, însă Andra nu a fost deloc impresionată de cuvintele obscene. Deși înțelege genul acesta muzical, vedeta considera că fiind la televizor ar fi trebuit să existe o „perdea”.

Cum a provocat-o Smiley pe Andra

După ce tânărul și-a terminat prestația, vedeta a punctat tot ce nu i-a convenit, iar Smiley a provocat-o pe Andra să spună exact cuvintele care au deranjat-o, însă în acel moment artista a izbucnit.

„Andra: Singurele cuvinte pe care le-am înțeles au fost….

Smiley: Care? Spune-le!

Andra: Taci din gură, nu mă provoca!  Am notat așa, că nu ești pretențios la păsărici, asta ai spus la final. În genul ăsta (n.r – hip-hop) ăsta e stilul, înțeleg foarte bine. În același timp, având în vedere că tu vii cu stilul ăsta la televizor, cred că trebuie să existe totuși o perdea. Adică de ce să punem einșpe mii de bipuri? Oricum, mi-ai adus aminte puțin de Busta Rhymes”, a fost schimbul de replici între cei doi.

Florin Călinescu, către Andra: „N -ai voce de rock!”

Nu este prima dată când Andra este protagonista unui schimb de replici cu colegii ei de la masa juriului. În trecut, aceasta a avut un dialog savuros cu actorul Florin Călinescu, care i-a reproșat că nu ar putea să cânte o melodie din repertoriul Laurei Stoica, pentru că, spunea el, vedeta nu are voce pentru rock.

„-Dar tu, de exemplu, n-ai putea să cânți ”Focul”, de la Laura Stoica.

-Da de ce să nu pot?

-Nu poți să o cânți, n-ai voce de rock! Ea mai băga la măsea, mai fuma, adică trebuie să ai vocea puțin gâjâită. Ai țâțele prea mari pentru rock.

-Păi? Nu contează, să zbenguie și ele pe aici”, a fost dialogul incredibil dintre cei doi jurați de la Românii au Talent.

Adauga un comentariu