Cancan ultimă oră

Andra Măruță trece plin clipe de coșmar. Artistei i-a fost furată indentitatea

Publicat: 19 ian. 2022
Andra este una dintre cele mai urmărite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară și nu este de mirare că are parte și de momente mai puțin plăcute
Andra este una dintre cele mai urmărite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară și nu este de mirare că are parte și de momente mai puțin plăcute

Andra este una dintre cele mai urmărite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară și nu este de mirare că are parte și de momente mai puțin plăcute.
Jurata emisiunii „Românii au talent” a avut de transmis un mesaj important fanilor din social media, precizând că a fost nevoită să ia măsuri radicale.

Andrei i-a fost furată identitatea

Frumoasa brunetă a mers de urgență la o secție de poliție după ce a realizat că i-a fost furată indentitatea. Cineva s-a folosit de numele și imaginea sa în mediul virtual.

Mai exact, artista a mărturisit că o persoană a organizat un concurs pe rețelele de socializare fără acordul său, Andra menționând că are o singură pagină oficială.

Ce mesaj le-a transmis artista fanilor săi

Mai mult decât atât, Andra a ținut să mai precizeze că a raportat problema cu care se confruntă și la reprezentanții rețelei de socializare unde a fost postat anunțul.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție”, a spus cântăreața în social media, scrie spynews.ro.

Soția lui Cătălin Măruță nu este singura persoană publică care se confruntă cu o asemenea situație neplăcută, Oana Roman mărturisind la un moment dat că a pățit la fel.

Din ce în ce mai multe persoane creează conturi false în numele vedetelor

Teo Trandafir este o altă vedetă care s-a trezit cu identitatea furată, imaginea sa fiind folosită pentru a vinde anumite pastile pentru slăbit.
Românii nu mai știu cum să facă rost de bani, de aici și indignarea prezentatoarei de la Kanal D când a aflat cum se folosesc unii oameni de imaginea sa.

Se pare că din ce în ce mai multe persoane creează conturi false în numele vedetelor pentru a aborda oameni cărora le cer bani pentru diferite cazuri sociale.
Foarte mulți oameni donează sume importante în ideea că paginile respective aparțin persoanelor în cauză, când realitatea este cu totul alta.

Vedetele țin cu această ocazie să le transmită fanilor să fie extrem de atenți și să intre numai pe conturile care au bifa de culoare bleu pentru că acelea sunt cele reale.
Adauga un comentariu