Cancan

Andra şi-a băgat fanii în sperieţi, după ce s-a afişat aşa. ”Te-ai operat la nas?”

Publicat: 18 oct. 2020
andra cu jucarii in mana
Andra şi-a băgat fanii în sperieţi printr-o postare in mediul online. Fanii au intrebat-o daca s-a operat la nas

Printr-o postare în mediul online, Andra şi-a băgat fanii în sperieţi. In fotografie, artista este frumoasă, are un nou machiaj dar și un năsuc mai mic. Imediat fanii au reacționat iar unii dintre ei au întrebat-o dacă s-a operat.

Andra și-a dat peste cap fanii cu o postare de nota 10! E super frumoasă, are un nou machiaj, dar și un năsuc subțirel, iar unii dintre cei care o admiră chiar au crezut că s-a operat. Și i-au transmis că arată de senzație așa.

Andra şi-a băgat fanii în sperieţi. ”Te-ai operat la nas?”

Cei mai mulți nu au scos-o din ”Superbă”, dar a existat și un clinici între ei, după ce o fană a făcut-o bătrână. Avea să fie apoi explicită în privința reacției, spunând că Andra este favorita ei și că nicio clipă nu s-a gândit să jignească.

”Te-ai operat la nas? Sau este machiajul? Nu-mi dau seama ….parcă nu mai seamănă cu tine ….ești superbă cu nasul așa …dacă l-ai operat într-adevăr”, ”Woowww .. you look like Jennifer Lopez in this picture”, ”Doamne, ce perfect îți vine acest machiaj! De acum încolo așa să te faci @emauta e cea mai tare”, ”Ești supeeeerbă, atingerea Emei pe chipul tău frumos are un rezultat woooow. Parca te-a întinnerit”, s-au repezit fanii cu primele comentarii. Pe lângă zecile de admiratori care-i spun Andrei scurt: ”Frumoasă”, ”Superbă”, Cea mai!”

Apoi, o fană a îndrăgitei cântărețe a aprofundat, după ce a fost urecheată de un internaut pentru ce comentariu îi dăduse Andrei.

”Am spus că e bătrână, dar nici adolescentă nu este. Tocmai în această poză e foarte întinerită zici că este o adolescentă. Mie îmi place mult. Iar bătrânețea dă peste toată lumea dragă, în caz că vrei să presupui că am jignit în vreun fel, eu cred că Andra este o doamnă asumată de vârsta ei și va rămâne frumoasă mereu. Dar, mna, fiecare înțelege ce vrea și când nu are ce face mai comentează peste alții, judecând fiecare cuvânt. Eu nu am făcut decât să apreciez, că nu am fost extrem de explicită la fiecare cuvânt asta ține de mentalitatea și gândirea fiecăruia”, a fost reacția tinerei.

Cel mai mare defect al Andrei. Chiar Cătălin Măruţă a dezvăluit secretul

Cel mai mare defect al Andrei a fost dezvăluit de către soţul ei, îndrăgitul prezentator TV Cătălin Măruţă. Moderatorul zice că ceea ce ar avea de criticat soţiei sale este faptul că atunci când el depăşeşte viteza legală la volan, Andra reacţionează de fiecare dată şi îi atrage atenţia.

Andra şi Cătălin Măruță sunt de 11 ani împreună, şi formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. De fiecare dată când sunt întrebaţi de relaţia lor, cei doi, mai în glumă, mai în serios, îşi permit să se tachineze unul pe celălalt. Dar niciodată nu o fac cu răutate, ci cu zâmbetul pe buze.

Recent cei doi au vorbit încă odată de ce se întâmplă în familia Măruţă, atunci când sunt doar ei. Andra l-a criticat pe Cătălin Măruţă că vorbeşte mult la telefon, dar când vine vorba de copii, este un tată exemplar. Nici Cătălin Măruţa nu s-a lăsat mai prejos, şi a avut şi el ceva de criticat la adresa frumoasei sale soţii, acesta spunând că:

”Întotdeauna, când depăşesc viteza legală, începe: uşor, uşor, uşor! Are chestia asta mereu. Pot să merg şi cu 20 de kilometri la ora”, povesteşte Cătălin Măruţă. Detalii aici

Adauga un comentariu