Actualitate

Andra Volos a ajuns la perfuzii! „Febră mare, dureri de cap. Ce virus mai e și ăsta?”

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra Volos a ajuns la perfuzii Febră mare dureri de cap. Ce virus mai e și ăsta
Andra Volos a ajuns la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate

Andra Volos a ajuns la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta și-a anunțat fanii printr-o postare pe pagina sa de socializare. Influencerița acuză febră mare, tuse seacă, dureri de cap și dureri musculare. Andra s-a întrebat ce virus a luat de a ajuns să aibă asemenea simptome.

Andra Volos a ajuns la perfuzii!

Andra Volos a ajuns cunoscută după participarea sa în cadrul emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, bucurându-se atunci de atenția multor români. Tânăra a devenit din ce în ce mai iubită de către admiratori și, la rândul ei, a început să-i țină la curent pe aceștia cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, împărtășind cu fanii, prin prisma rețelelor de socializare, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Andra Volos se confruntă cu probleme de sănătate și i-a anunțat și pe fanii de pe rețelele de socializare de acest aspect. Recent, fosta concurentă din cadrul show-ului matrimonial le-a povestit fanilor din mediul online ce se întâmplă în viața sa, asta pentru că problemele de sănătate nu-i dau deloc pace.

„Pe FaceTime toată ziua cu bebelina mea. Febră mare, tuse seacă, dureri de cap, dureri musculare, ce virus mai e și ăsta? Mulțumim mamaie că ești alături de noi la fiecare pas! Te iubim! Mulțumesc Bunului Dumnezeu că fetița este bine, în siguranță 2/ 3 zile, până mami se face bine”, a scris Andra Volos, pe pagina personală de Instagram.

Andra Volos își dorește să devină mămică pentru a doua oară

Recent, Andra Volos a făcut o postare neașteptată pe pagina personală de Instagram, dând de înțeles că i-ar plăcea să devină mămică pentru a doua oară.

Mai precis, vedeta a postat o imagine alături de partenerul de viață, Lele, de pe vremea când era însărcinată, spunând că ar fi bine să facă și un băiețel, asta pentru că îi stătea tare bine însărcinată.

„Trebuie să facem și un băiețel, nu de alta…tare bine îmi stătea gravidă”, a scris Andra Volos, pe contul ei de Instagram.

Andra Volos și Lele sunt un cuplu extrem de apreciat, cu toate că la începutul relație cei doi s-au ferit să se afișeze împreună. Acum, cei doi nu doar ca se postează pe internet împreună, ci șatena îl însoțește pe manelist la fiecare eveniment la care acesta ia parte.

Andra Volos a născut anul trecut, iar partenerul ei, Lele, a izbucnit în lacrimi și a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Manelistul Lele a fost prezent la nașterea fiicei lor. Într-un mesaj emoționant postat pe Instagram, artistul și-a exprimat bucuria și emoția cu privire la venirea pe lume a micuței Kim.

„A venit Kim. Te iubim, tati!”, a fost mesajul postat de Lele, pe pagina lui de Instagram.

Recent aceasta a postat un clip pe TikTok alături de mama manelistului, imaginile nu au nevoie de prea multe expliații. Cele două par să se înțeleagă de minune, iar Andra Volos reușește să aibă o relație de milioane cu femeia care l-a adus pe lume pe bărbatul care o face fericită. Mai mult de atât, fanii au avut ocazia să afle că vedeta ține legătura zilnic cu mama celebrului cântăreț.

Acum, Andra Volos a ajuns la perfuzii din cauza unor probleme de sănătate.

Adauga un comentariu