Cancan ultimă oră

Andra Volos, de la „Puterea Dragostei”, crăciunița sexy a lui Moș Crăciun!

Publicat: 24 dec. 2020
Andra Volos a pozat sexy pentru fani
Andra Volos a pozat sexy pentru fani

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” este crăciunița sexy a lui Moș Crăciun, anul acesta.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a uimit fanii din nou, bruneta costumându-se specific sărbătorii de Crăciun. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a îmbrăcat sexy.

Tânăra va petrece Crăciunul la Cluj alături de prieteni. Bruneta va sărbători Crăciunul, anul acesta, departe de mama ei care se află în Italia.

Andra Volos și Mircea Eremia un posibil cuplu

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Mircea Eremia au fost surprinși împreună, de mai multe ori. S-a zvonit că cei doi ar fi într-o relație, însă nu au confirmat nici infirmat acest zvon, până acum. Volos și fratele Alinei Eremia au colaborat împreună și pe plan profesional. Cei doi au scos împreună o melodie.

Rămâne de văzut dacă Andra Volos va forma un cuplu oficial cu Mircea Eremia. Până atunci, bruneta a transmis că este singură, în prag de sărbători.

De ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Despărțirea dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu a devenit clară, motivul real al despărțirii celor doi fiind de fapt relația brunetei cu Dan Bilzerian.

Pentru că în ultima vreme, bruneta s-a pozat în ipostaze din ce în ce mai… sexy, unele dintre ele fiind și pe iahtul afaceristului, mută lume s-a întrebat dacă între ea și Dan Bilzerian nu s-a înfiripat ceva.

Andra Voloș a dezvăluit că nu l-a cunoscut niciodată personal pe Dan Bilzerian, însă după ce și-a făcut câteva fotografii pe iahtul lui și l-a etichetat pe contul său de socializare, miliardarul a început să îi dea like-uri, ulterior fiind contactată de echipa lui pentru a face parte din „gașca” de bombe sexy a afaceristului.

”Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât.

Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată. Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, a spus Andra Voloș, în platoul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars.

Atac dur la Aya, de la Puterea Dragostei

Andra Volos are încă multe de împărțit cu Aya de la Puterea Dragostei, pe care a ironizat-o recent pe contul său de socializare. Fosta concurentă nu poate să-i ierte rivalei sale legătura cu Bogdan Mocanu. Andra Volos a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului doi al show-ului, însă, din păcate, acum iese în evidență din alte motive – recent a făcut-o praf pe Aya de la Puterea Dragostei, cu care încă mai are niște conturi de reglat.

Adauga un comentariu