Titlurile zilei

Andrada Voicu, polițista din Iași care a declarat război sistemului, a pozat într-un costum de baie minuscul, fiind însărcinată! Galerie foto incendiară!

Publicat: 12 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andrada Voicu polițista din Iași care a declarat război sistemului a pozat într-un costum de baie minuscul fiind însărcinată Galerie foto incendiară
Andrada Voicu, agent de poliție din Iași

Andrada Voicu, polițista din Iași care a declarat război sistemului după ce a fost implicată într-un accident rutier în timpul serviciului, a ieșit pentru o vreme din secție. Andrada Voicu este de scurt timp mamă. Pe Facebook este urmărită de mii de persoane, iar postările sale adună sute de aprecieri

Andrada Voicu, polițista care a declarat război sistemului, a ieșit pentru o vreme din sistem. Ea a devenit mamă recent. Pe timpul sarcinii, a făcut mai multe postări pe Facebook, adunând mii de aprecieri. Mai mult decât atât, a postat fotografii în care era îmbrăcată sumar, pe timpul sarcinii. Deși un polițist ar trebui să evite să pozeze aproape gol pușcă și să facă public asta, Andrada a preferat să nu țină cont de reguli. Despre perioada în care a fost însărcinată, tânăra polițistă a scris câteva rânduri.

„Doar 9 luni… Atât de puțin și, totuși, atât de mult. În tot acest timp am înțeles că tu m-ai ales pentru a-ți fi cuib cald în călătoria spre lumea asta nebună în care urmează să vii. Că ți-ai ales deja toți oamenii cu care te vei înconjura și care te vor iubi necondiționat, iar eu doar am fost o punte de legătură între tine și ei și doar am ținut cont de cuvintele nerostite pe care mi le-ai transmis. Că mi-ai dat târcoale și că te-ai cuibărit în toată ființa mea cu scopul de a mă face să înțeleg că, într-adevăr, nimic nu-i întâmplător pe lumea asta.

Nimic nu-i întâmplător… Acum, când mai e atât de puțin timp până să-ți văd chipul și să te țin la piept, am înțeles că eu sunt aici pentru a-ți ghida pașii și pentru a te face să nu-ți uiți scopul. Pentru a-ți aminti mereu că nu trebuie să te abați de la drum. asta va fi scopul meu până la final. Încă nu știu care-i scopul tău, însă tu deja îl știi cu siguranță”, a postat Andrada Voicu pe Facebook.

„Văd nașterea ca pe cea mai grea și mai dureroasă despărțire”

Polițista continuă să scrie despre naștere.

„Mă doare în piept când mă gândesc că în curând te vei rupe din mine. Căci așa văd eu nașterea. Ca pe cea mai grea și mai dureroasă despărțire. Acea despărțire care te va durea și pe tine, însă pe care o vei uita în scurt timp. Acea despărțire care pe mine mă va durea îngrozitor și pe care n-o voi putea uita niciodată. Pentru că până acolo a fost povestea noastră, a amândurora. A celor două ființe contopite într-una. A inimilor noastre, care au bătut una lângă cealaltă, a sufletelor noastre, care au locuit în același trup, în același cuib. De-acolo, de la dureroasa despărțire, poveștile noastre vor fi scrise separat. Doar vom fi personaje una în povestea celeilalte până la final. Doar 9 luni… Atât de puțin și, totuși, atât de mult”, a încheiat Andrada Voicu povestea.

A lansat acuzații după acuzații la scurt timp de la accidentul rutier

În vara anului trecut, Andrada Voicu acuza, într-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul că oamenii legii sunt nevoiți să meargă la intervenții cu niște mașini care în mod normal ar fi trebuit scoase din uz.

„Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase-acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliției Române se postează în fiecare zi fotografii cu domnișoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinți perfect aliniați și zâmbete mișto, cu autoturisme noi și sclipitoare, noi ne pierdem dinții, picioarele, viețile, de parcă la începutul școlii de poliție am semnat contract cu moartea, nu cu instituția în sine. Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scapa cu viață?”, spunea Andrada Voicu la scurt timp după ce a fost implicată într-un accident rutier în timpul serviciului.

Adauga un comentariu