Cancan

Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea. „El acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”

Publicat: 30 sept. 2020
Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea
Intrarea în concurs a Andreei Antonescu va pune și mai multă presiune pe George Burcea

Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a avut parte de o surpriză neplăcută la Ferma. Până acum, actorul s-a simțit ca acasă în concurs și a avut parte de zile foarte liniștite. Numai că odată cu intrarea în concurs a Andreei Antonescu, apele se tulbură pentru George Burcea. Mai mult, cântăreața a și recunoscut că nu se poate pune problema ca ei doi să fie prieteni.

La mai puțin de o lună de la începerea noului sezon „Ferma. Orășeni vs Săteni”, un nou concurent a intrat în casă. Este vorba de nimeni alta decât Andreea Antonescu. Cântăreața a intrat în echipa orășenilor, cea care a câștigat fermierul săptămânii.

Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea

Andreea Antonescu a ajuns la Ferma, dar nu a fost primită cu bucurie de ceilalți concurenți. Cel mai deranjat de această situație este George Burcea. Imediat după ce a intrat în echipa orășenilor, artista a vorbit, din punctul său de vedere, despre despărțirea actorului de Andreea Bălan. Aceasta a vorbit cu răceală despre George Burcea și chiar l-a umilit cu privire la cariera lui.

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate. Și asta în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a spus Andreea Antonescu.

De asemenea, fosta jumătate a trupei Andre i-a transmis lui George Burcea că între ei nu va fi deloc prietenie.

„Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a adăugat Andreea Antonescu.

Nici ceilalți concurenți nu sunt încântați de prezența Andreei Antonescu

Totodată, nici ceilalți concurenți nu s-au arătat prea încântați de sosiere în Fermă a Andreei Antonescu. Vedeta a simțit că a fost primită cu răceală și un oarecare scepticism. Cel mai probabil concurenții se tem de un nou venit, care reprezintă încă un obstacol în calea marelui premiu și un om în plus de hrănit, din resursele puține pe care le au. Chiar dacă a avut parte de o primire rece, Andreea este hotărâtă să demonstreze ce poate și nu se va lăsa ușor.

„Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani”, a spus Andreea Antonescu.

Acum, după ce Andreea Antonescu l-a umilit pe George Burcea, rămâne de văzut cum va reacționa de-acum înainte actorul…

Adauga un comentariu