Cancan

Andreea Bălan chiar divorțează de George Burcea?! Cântăreața a recunoscut că nu mai dorm împreună

Publicat: 20 feb. 2020

În spațiul public apar tot mai multe informații legate de faptul că Andreea Bălan și George Burcea se află pe marginea prăpastiei cu căsnicia. Deși George Burcea a mărturisit, în exclusivitate pentru cancan.ro că cea mai în măsură să răspundă la întrebările legate de divorț este Andreea Bălan, lucrurile sunt cum nu se poate mai clare.

De când au devenit părinți, Andreea Bălan și George Burcea s-au schimbat radical și, pentru că micuțele Clara și Ella au nevoie de grija amândurora, cei doi (încă) soți au încercat tot timpul să-și împartă responsabilitățile și să fie ok unul cu altul, dar și cu viața de familie. După ce au apărut informații potrivit cărora cei doi se apropie de un divorț ce nu poate fi ocolit, a ieșit la lumină o informație-bombă!

Nu mai dorm de mult timp împreună

Andreea Bălan și George Burcea nu mai dorm de mult timp împreună, iar motivul, spun ei, ar fi confortul fetițelor pe care le au împreună. ‘Eu dorm cu Clara. De când s-a născut Clara, 90% am dormit cu ea. (…) Mama nu doarme cu noi. Mama vine jumătate din zi și ne ajută. Seara la băiță trebuie să fim acolo, să ne terminăm programul, pentru că la doi copii trebuie să fie două persoane în casă. Ella este geloasă pe Clara, dar așa am înțeles că este în orice familie cu doi copii’, a declarat Andreea Bălan, pentru viva.ro. 

Cu toate că motivul pentru care dorm separat este cel legat de micuțe, acum toată lumea se întreabă dacă nu cumva între cei doi s-a produs o ruptură în urmă cu ceva timp, mai ales din cauza faptului că George Burcea a făcut declarații cu adevărat interesante pentru cancan.ro, în exclusivitate.

”Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea, atunci când a fost întrebat dacă nu cumva el și Andreea Bălan divorțează.

Adauga un comentariu