Cancan

Andreea Bănică a lămurit misterul cu privire la sarcină

Publicat: 07 iun. 2020

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste din România, cu o carieră de succes și o familia fericită. Recent, vedeta a fost întrebată în mediul online dacă este din nou gravidă, iar răspunsul oferit este genial. Cântăreața a mărturisit că este însărcinată cu… treburi!

Andreea Bănică este foarte activă pe rețelele sociale, unde ține constant legătura cu fanii ei. Unul dintre aceștia și-a luat inima în dinți și a întrebat-o direct dacă urmează să aducă pe lume și cel de-al treilea copil.

“Da… sunt însărcinată!”, a răspuns în primă fază Andreea Bănică, după care a revenit: “Însărcinată cu multe treburi”.

“Avem deja doi copilași minunați. E suficient!”, a mai spus Andreea Bănică, vedeta demontând, astfel, zvonurile cum că ar fi gravidă.

Are sânii mai mari după cele două nașteri

Altfel, în aprilie, pe Intagram, Andreea Bănică a răspuns scurt și la obiect când a fost întrebată dacă are silicoane. Vedeta a impresionat încă de la începutul carierei cu bustul generos.

“Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ.

După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a mai precizat Andreea Bănică.

Adauga un comentariu