Cancan

Andreea Berecleanu este mândră de audiențele obținute la revenirea la TV

Publicat: 27 mai 2020

Andreea Berecleanu se întoarce la televizor după demisia de la Antena 1. Aceasta a venit la Kanal D cu fiica sa. În timpul săptămânii trecute, aceasta anunța pe Facebook apariția la TV pentru prima oară după ce a demisionat de la Observatorul de la Antena 1. Aici a lucrat 17 ani și a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu.

Andreea Berecleanu și fiica sa, Eva, au venit la emisiunea „Teo Show” pentru a acorda un interviu. Surpriza ei a fost după ce a participat la emisiunea „Teo Show” și a verificat audiența.

Atunci a observat că interviul ei a avut audiențe mai mari decât canalele Pro TV și Antena 1. Aceasta a fost extrem de încântată de participarea sa la o emisiune cu un prezentator carismatic. Declarația sa a fost următoarea:

„Am stat ieri la birou și m-am uitat pe laptop la interviul înregistrat pentru Teo Show. Am zâmbit non stop. Îmi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori deștepți și carismatici. De invitați cu bun simț și care să transmită onest un mesaj. Publicul merită asta! Astăzi am primit și audiențele pe segmentul de 15 minute în care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro și Antena. Le mulțumesc celor care au ales să ne privească! Bravo, Mădălina Lambrinoc! Bravo, Teo Show!”

Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva au vorbit în cadrul emisiunii despre planurile lor de viitor. Zilele ei sunt diferite și programul diferă de la o zi la alta. Are libertatea de a-și face programul cum vrea atât timp cât are „grijă” de clienții săi pe partea de comunicare. Aceasta a menționat:

”Zilele nu seamănă între ele. Pot să vin la birou la 8, la 9 foarte rar la 10. Avem foarte multă treabă pe partea de comunicare, nu doar cu clinica şi în ceea ce îl priveşte pe doctorul Constantin Stan, este vorba despre toţi clienţii mei pe vremea de comunicare. Clienţii mei de 7 sau 8 ani. (…) Eva s-a întors pe 15 martie şi o să mai fie până în toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr.

Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume”.

Adauga un comentariu