Cancan

Andreea Berecleanu întoarce armele către Antena 1

Publicat: 21 feb. 2020

Andreea Berecleanu a făcut publice noi mărturisiri, care i-au făcut pe mulți dintre fanii ei să creadă că întoarce armele către Antena 1. De asemenea, fosta prezentatoare a Observatorului de 19 le-a mulțumit tuturor celor care i-au scris de când s-a aflat că nu va mai apărea la televizor, unde aducea în fiecare zi de luni până vineri știrile din țară și de peste hotare în casele românilor și nu numai.

Mesaj subliminal pentru șefii de la Antena 1

Andreea Berecleanu a publicat pe Instagram Stories numeroase comentarii pe care le-a primit de când a fost dezvăluită informația că nu va mai lucra la Antena 1. Mai mult, fosta prezentatoare a așternut pe Internet un mesaj subliminal pentru șefii de la Antena 1. Printre vedetele care au reacționat la postarea ei se numără și fosta știristă Cristina (Dochianu) Fogarassy, dar și actrița Ada Condeescu.

„Dragii mei, ce aţi făcut voi în mai puţin de 24 de ore este o energie fantastică, e dragoste, e solidaritate, e ataşament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de ştiri doar printr-o expunere datorată profesiei în sine. Cine mă cunoaşte în viaţa de zi cu zi, îmi ştie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gândesc. Dar voi, ce care m-aţi cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-aţi arătat prietenie adevărată. Am sute de mii, milioane de prieteni. Şi eu am crezut toată viaţa că am doar câţiva, aceiaşi de peste 20, 30 de ani.

Această energie, acest vibe îl pot da doar anumiţi oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia să fie oprit în niciun fel de către cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug până la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atât voi în vieţile voastre de oameni buni şi frumoşi, cât şi eu, cu viaţa mea liniştită şi normală. Vă iubesc, vă mulţumesc, vă întorc toată puterea pe care mi-aţi dat-o într-un timp atât de scurt. Cu dragoste, a voastră, Andreea”, a scris fosta prezentatoare de la Antena 1 atât pe contul ei de Facebook, dar și pe cel de Instagram.loading...

Adauga un comentariu