Cancan

Andreea Bostănică, acuzată de fani că își cumpără singură cadourile. Cum s-a pozat în Dubai

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Bostănică acuzată de fani că își cumpără singură cadourile. Cum s-a pozat în Dubai
Andreea Bostănică se laudă frecvent cu darurile prețioase pe care le primește din partea admiratorilor

Recent, Andreea Bostănică a fost acuzată de fani că își cumpără singură cadourile pe care dă de înțeles că le primește de la admiratori. De data aceasta, influencera s-a pozat înconjurată de sute de trandafiri pe care i-ar fi primit de la un potențial viitor iubit. Mai mult, un detaliu ar fi dat-o de gol pe Andreea Bostănică cu privire la regizarea acestor momente instagramabile.

Andreea Bostănică se laudă frecvent cu darurile prețioase pe care le primește cu diverse ocazii: bijuterii, ceasuri, genți sau buchete imense de flori. Influencerița, care are 5,7 milioane de urmăritori pe TikTok, și-a pus fanii pe gânduri, după ultimele postări realizate într-un hotel din Dubai. Moldoveanca s-a trezit la ușă cu sute de trandafiri, dar și cu o pungă de cadouri în care a găsit un ceas Rolex, al cărui preț pornește de la 11.000 de dolari.

Andreea Bostănică, acuzată de fani că își cumpără singură cadourile

Andreea Bostănică le-a stârnit curiozitatea urmăritorilor ei după cele mai noi clipuri postate pe paginile de socializare. Aflată în Dubai, influencerița a primit în dar mai multe buchete cu trandafiri, dar și un ceas valoros. Fanii se întreabă dacă nu cumva totul este doar o strategie de marketing, pentru a atrage atenția oamenilor.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Andreea Bostănică bănuiesc că tânăra face tot posibilul pentru a epata. Pentru că nu l-a prezentat încă pe admiratorul bogat, influencerița este acuzată că își cumpără singură cadourile, după care joacă teatru pe TikTok.

„Și-a pus mâna la gură, înainte să deschidă ușa, deci știa ce urmează”; „Le-a cumpărat pentru ea însăși, evident”; „A cumpărat florile doar pentru a face un video”; „Ți le-ai cumpărat singură?”; „În multe clipuri apare cu flori, chiar și în țara ei a primit flori. Un bărbat nu plătește pentru atâtea flori doar pentru a vedea o fată, chiar dacă ar fi cineva bogat care o adoră în secret, trăim în 2024”, au fost unele dintre comentarii acuzatoare.

Andreea Bostănică nu și-a prezentat iubitul încă

Lăsând la o parte vocile acuzatoare la adresa acesteia, influencerița are parte și de foarte mulți susținători, care au sărit imediat în apărarea ei.

„Frate, uită-te la ea. Chiar crezi că nu poate obține un iubit bogat?”; „Le meriți din plin”, i-au transmis unii fani.

Anul trecut, Andreea Bostanică a petrecut o vacanță în Mykonos. Când a postat imagini de la bordul unui avion privat, toată lumea s-a întrebat cine este milionarul care o răsfață. La acea vreme, vedeta TikTok spunea că „nu are iubit și nici nu a avut”.

„Nu caut iubitul ideal, dar îmi doresc mult să am o persoană lângă care să mă simt iubită și să iubesc”, a precizat ea.

Andreea Bostănică le-a mai mărturisit fanilor că este o fire ambițioasă și tinde să câștige suficient cât să-și permită propriul ei avion privat.

„Aș minți, dacă aș spune că nu vreau avionul meu. Spre asta tindem. Eu sunt de fel așa, foarte ambițioasă. Așa că, cine știe?”, a mai spus Andreea Bostănică.

Comentarii
Adauga un comentariu