Cancan

Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un film

Publicat: 01 mart. 2021
Andreea Climatiano gateste
În prima ediţie din sezonul 9 Chefi la cuţite, Andreea Climatiano, o concurenţă de 20 de ani, i-a impresionat pe chefi

În prima ediţie din sezonul 9 Chefi la cuţite, Andreea Climatiano, o concurenţă de 20 de ani, i-a impresionat pe chefi cu preparatul cât şi cu povestea de viaţă. Ea nu a venit singură la emisiune ci împreună cu iubitul ei din Luxemburg, în vârstă de 68 de ani.

Aseară, pe 28 februarie, a început un nou sezon din îndrăgită emisiune culinară de la Antena 1. La sezon nou, personaje noi se alătura echipei „Chefi la cuţite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susţinătorii concurenţilor şi le va afla poveştile.

Aseară, Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi

Andreea Climatiano are 20 de ani, este studentă şi a venit să demonstreze chefilor că se pricepe de minune la gătit. Tânăra şi-a dezvăluit povestea incredibilă de viaţă, în prima ediţie din sezonul 9 „Chefi la cuţite”.

Urmărind emisiunea „Chefi la cuţite”, tânăra a prins curaj într-o zi şi a decis să participe în sezonul 9, pentru a demonstra că se pricepe la gătit mult mai bine decât alţi concurenţi.

Aceasta nu a venit singură, ci împreună cu iubitul său din Luxemburg, în vârstă de 68 de ani.

„Sincer nu contează vârstă, îmi place să spun că dintotdeauna am avut un suflet bătrân. Am început să vorbim online, am ieşit la o cafea şi cam asta a fost. A fost foarte interesant, e practic cel mai bun prieten pe care aş fi putut să-l am vreodată”, a dezvăluit tânăra pentru Gina Pistol, în culisele emisiunii „Chefi la cuţite”, sezonul 9.

Andreea Climatiano a ales să pregătească o deliciosa reţetă de gogoşi sărate numite şi piroşti, o mâncare pe care i-o pregătea bunica, pe vremea când era doar o copilă. În timp ce gătea, aceasta şi-a deschis sufletul şi a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa sa.

„Am avut foarte multe momente în viaţă în care nici nu îmi puteam să îmi imaginez că voi ajunge la 20 de ani, aveam persoane în jur care formau un mediu toxic şi mi-a fost uşor să îmi fac o lume în care eu nu aveam vreun sens. Am crescut repede, după ce a murit bunica mea am rămas cu mama. Când se enerva devenea abuziva (…) Am plecat de acasă la 17 ani, a fost destul de greu, dar am reuşit să o fac şi a fost cea mai bună decizie. Am fost abuzată sexual în clasa a 8-a. O perioadă lungă am încercat să nu îmi aduc aminte de asta. Am fost la psiholog, am fost la Poliţie, am dat declaraţii. Într-o zi am auzit-o pe mama spunându-i poliţistului că doar caut atenţie”, a mărturisit aceasta.

Când a terminat de gătit, concurenţa a aşteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu. Juraţii i-au degustat preparatul şi apoi au dorit să afle mai multe detalii despre tânăra în vârstă de 20 de ani.

Andreea Climatiano a povestit despre mama sa abuziva, despre gândurile sale de suicid şi despre decizia de-a pleca de acasă, la vârsta de doar 17 ani.

„Am început să beau, să iau tot felul de droguri, îmi era atât de greu să fac faţă realităţii şi să realizez că sunt singură. Nu puteam să mă văd pe mine trăind în viitor. Am lucrat l vreme ca ospătar, apoi într-o librărie. A fost greu, după şcoală mergeam la muncă, 7-8 ore. Am luat bacul învăţând toată materie într-o noapte”, a dezvăluit tânără, care a fost ajutată de fratele său să treacă peste acest episod negru al vieţii sale.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1

Emisiunea „Chefi la cuţite” sezonul 9 este difuzată duminică de la ora 20:0, dar şi luni şi marţi, de la ora 20:30, la Antena 1!

La sezon nou, personaje noi se alătura echipei „Chefi la cuţite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susţinătorii concurenţilor şi le va afla poveştile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuţite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediţii difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuţite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ţine publicul cu sufletul la gură. Concurenţi de toate vârstele şi din toate colţurile lumii, cu poveşti de viaţă suprinzatoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuţite”, de la Antena 1.

Adauga un comentariu