Actualitate

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia sa! Ce decorațiuni speciale au ales în acest an

Publicat: 15 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia sa Ce decorațiuni speciale au ales în acest an
Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, iar mulți dintre noi se pregătesc să împodobească bradul, o tradiție specială pentru întreaga lume. Printre vedetele care au împodobit bradul se numără și Andreea Esca, care a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare alături de familia ei în timp ce se ocupau de pregătirea bradului de Crăciun.

Andrea Esca este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia sa. În fiecare an, vedeta face asta, iar bradul este diferit de fiecare dată. În acest an, vedeta a ales decorațiuni realizate într-un mic atelier de ceramică din București.

Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia!

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, Andreea Esca a dezvăluit momente din pregătirile festive alături de soțul său, Alexandre Eram, și cei doi copii, Alexia și Aris Melkior.

Prezentatoarea și familia sa au păstrat tradiția de a decora bradul în fiecare an, iar în acest an au ales o abordare specială. Cu ajutorul unui mic atelier de ceramică din București, au optat pentru decorațiuni personalizate și autentice. Bradul natural a fost împodobit în nuanțe de alb și roșu, iar decorațiunile ceramice au fost realizate și pictate manual de o prietenă apropiată a familiei, fiecare având desenată o inimă roșie.

Contribuția entuziastă a celor doi copii, Alexia și Aris Eram, a adus un plus de culoare și viață bradului, cu globulețe roșii, o stea roșie în vârf și o instalație superbă.

Andreea Esca a subliniat importanța acestui moment anual într-un mesaj postat pe Instagram.

„E acel moment din an când împodobim bradul! Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată, ne dăm cu părerea, votăm și decidem. Pentru acest Crăciun va fi roșu cu alb și desigur cu ceva realizat în România. Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică din București și să fie pictate apoi de prietena noastră”, a scris Andreea Esca pe pagina ei de Instagram.

Cum au reacționat fanii

Andreea Esca are o carieră de succes, dar și o familie minunată alături de soțul ei, Alexandre Eram. Au împreună doi copii, pe Alexia și Aris Eram, care au pornit împreună într-o aventură la America Express. Recent, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de soțul și copiii lor, în timp ce împodobeau bradul. În fiecare an, familia jurnalistei urmează tradiția de a împodobi bradul împreună.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„O familie superbă, cu doi copii minunați, pe care i-am urmărit cu mare drag la America Expres. Sărbători fericite“ / „Sunteți doi copii minunați și doi părinți la fel de minunați, un adevărat exemplu de familie frumoasă, care se iubesc și se respectă.“ / „Drăguți, echipa preferată din America Express, părinți frumoși, copii frumoși! Sărbători binecuvântate!“ / „Cea mai frumoasă familie! Vă respect pentru felul cum ați educat copii! Sărbători Binecuvântate să aveți!“ / „O familie frumoasă! O dată cu America Express am descoperit doi tineri frumoși, educați, inteligenți, cu multă charismă, pe care i-am îndrăgit instant : Alexia și Aris! Să fiți fericiți toți 4!“, au fost o parte dintre reacțiile fanilor la postarea de pe pagina de Instagram în care Andreea Esca a împodobit bradul de Crăciun alături de familia.

Comentarii
Adauga un comentariu