Cancan

Andreea Esca, aflată la vârsta maturității depline, a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit tatăl ei să urmeze

Publicat: 19 mai 2021
Andreea Esca zâmbește
Andreea Esca este o jurnalistă română, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul Știrilor Pro TV

Cunoscuta prezentatoare Andreea Esca, care se află la vârsta maturității depline, își amintește cu nostalgie că tatăl ei ar fi vrut să devină economist. Și totuși, celebra prezentatoare a picat examenul la ASE și a ales jurnalismul fără voia tatălui ei. Mai apoi, însă, nea Dumitru a susținut-o în toate alegerile făcute de fiica sa.

Andreea Esca este unul dintre cei mai renumiți jurnaliști din România, în momentul de față. Îndrăgita prezentatoare de la PRO TV și-a ales meseria de jurnalist, fără ca tatăl ei să fie de acord. Dumitru Esca a mărturisit, recent, într-un interviu, ce i-ar fi plăcut să devină fiica sa.

Ce spune tatăl Andreei Esca despre cariera fiicei

Dumitru Esca, în vârstă de 82 de ani, a dezvăluit într-un interviu că nu a fost încântat atunci când a auzit că fiica lui, Andreea Esca, a ales să devină jurnalist. Lui i-ar fi plăcut ca aceasta să urmeze ASE și să devină economist. Însă, Andreea Esca a picat examenul de la ASE.

„Ei, Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”, a spus Dumitru Esca.

Andreea Esca s-a angajat la vârsta de 19 ani

Tatăl celebrei prezentatoare a mai spus că, în copilărie, Andreea Esca era un copil rebel, mai ales în vacanțele de la bunici.

„Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 noaptea acasă, chiar dacă aveau 12-13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp”, povestește Dumitru Esca.

Însă odată ce a intrat la Jurnalism, Andreea a reușit încă din primul an de facultate să se angajeze. La vârsta de 19 ani, Andreea Esca s-a angajat la televiziunea SOTI.

„Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studenta în primul an la Jurnalism și m-am angajat la televiziunea SOTI. Făceam reportaje ziua, prezentam știri la miezul nopții și aveam o emisiune socială săptămânală, împreună cu Lucian Mândruță care se numea «Chestiunea Zilei»”, își amintește cu nostalgie Andreea Esca.

Andreea Esca Instagram

Andreea Esca este este o prezență destul de activă și pe rețelele de socializare. Astfel, recent, ea a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu bunicii săi din partea mamei. Aceasta s-a întâmplat chiar de Ziua Internațională a Dorului. Oricum, numele bunicii sale, Margot, a fost ales și pentru fiica sa, care se numește Alexia Margot Eram.

„M-am gândit la Alexia, pentru că e fata lui Alex (Alexandre Eram, soțul Andreei Esca), și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o. Dar cine nu o iubea pe Tanti Margot? Câteodată chiar am impresia că Alexia îi seamănă la comportament. Bine, în zilele în care e blândă”, spune Andreea despre fiica sa.

Mai mult, referitor la data nașterii, cele două au aniversările foarte apropiate. Andreea Esca este născută pe 29 august 1972, în timp ce fiica ei a venit pe lume pe 31 august 2000, așadar ambele sunt în zodia Fecioară. Dincolo de toate acestea, Andreea Esca a obținut cam tot ce și-ar putea dori până la vârsta de 48 de ani.

Adauga un comentariu