Cancan ultimă oră

Andreea Esca lasă inhibițiile deoparte. Ce tatuaj și-a făcut prezentatoarea

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Esca lasă inhibițiile deoparte. Ce tatuaj și-a făcut prezentatoarea
Andreea Esca s-a tatuat la Neversea

Andreea Esca este cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România, însă este cunoscută și pentru prezența ei la diverse evenimente. Astfel, vedeta nu a putut să rateze nici festivalul Neversea care a fost cel mai popular din ultima perioadă și a decis să plece acasă cu o amintire pe cinste.

Andreea Esca a decis să meargă cu Paula Herlo și Alexandru Dima la festivalul Neversea. Prezentatoarea nu a putut să rateze marele eveniment, fiind extrem de cunoscută în lumea petrecerilor. De la festival nu a lipsit fiica prezentatoarei, Alexia Eram.

Andreea Esca s-a tatuat la Neversea

Andreea Esca a vrut să facă din acest festival un eveniment memorabil și a decis să se tatueze pe spate.

Vedeta le-a arătat fanilor cât de bine se distrează și s-a pozat într-o vestimentație de adolescentă. Ținutele sale au fost compuse din bluze largi colorate, rochii de plajă, ochelari de soare și o perucă roz.

Prezentatoarea a vrut să țină minte festivalul din 2022 și și-a făcut un tatuaj pe spate. Aceasta a ales o inimioară și mesajul «Te iubesc».

Fiica Andreei Esca a ales să studieze la o universitate de peste hotare

După ani grei în care a stat departe de familie și de cei apropiați, iubita lui Mario Fresh a absolvit cursurile instituției University For the Creative Arts, din Anglia.Alexia Eram este acum specialistă cu acte în regulă în marketing, publicitate și relații publice în domeniul modei. Având în vedere pasiunea sa pentru haine și faptul că este creator de conținut, se pare că această facultate nu a făcut decât să-i consolideze cunoștințele.

Ei bine, în urmă cu câteva zile, aceasta și-a anunțat fanii de pe Instagram că va călători în Anglia pentru a participa la festivitatea de absolvire. Examenele au fost date anul trecut, însă din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia nu a avut loc. Ea nu a mers singură, ci însoțită de întreaga familie.

Cu asceastă ocazie, Andreea Esca a postat pe rețelele de socializare câteva imagini și un mesaj emoționant prin care i-a spus fiicei sale că este foarte mândră de ea.

Adauga un comentariu